Şimdi Ara

Auid R8 V12 TDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu aracın dizel yapılmasının tek mantıklı açıklaması az yakması olabilir

ama bu kadar buyuk motorlu bi aracın az yakması ihtimalide pek yok 320cdı motorlu araçları olan tanıdıklarım var hiçte az yakmıyo mercedesleri

yani şöle bir sey demiyo bu adamlar 320cdı motor inanılmaz az yakıyo..

tabiki benzinliye göre az yakıyo ama 12 silindirli bi dizelin az yaktıgı bile coktur ki böle bi aracı alacak adam az yakmasını zaten dusunmez

o zmn spor amaçlı uretilen bu arac pek bi amaçsız kalıyo
  • Aynalara, ön-arka tampon hava girişlerindeki yatay ızgaralara da krom parça ister...

Ben hiç sevmedim, ayrıca üzerinde son derece gereksiz motor var...

İsterse milyon beygir olsun, performansı benzinli kardeşlerinin üzerinde olsun yine de berbat bence...

Spor araç dediğin devir çevirir, motorun yüksek devirde çıkardığı hırçın sesi duymak ister insan...

Ya da en azından ben öyle düşünüyorum

Benzinli olanını alırım kesinlikle, isterse pahalı olsun, isterse performansı düşük olsun...

Ben kesinlikle spor araca dizeli yakıştıramıyorum.

WTCC de istediği kadar at koştursun...
  • Bence az yaksın diye yapılmadı bu araba.

Audi Lemans ve WTCC'de dizeli başarılı bir şekilde kullanıyor, yolda da gövde gösterisi yapmak istiyor bence. Pistteki dizeli yola indiriyor.

6.0 V12 yap, ama az yaksın, olur mu öyle şey?

Bence çok ama çok az satacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 12 Şubat 2009; 18:24:43 >
  • rengine kurban
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bence az yaksın diye yapılmadı bu araba.

Audi Lemans ve WTCC'de dizeli başarılı bir şekilde kullanıyor, yolda da gövde gösterisi yapmak istiyor bence. Pistteki dizeli yola indiriyor.

aynen
  •  Auid R8 V12 TDI

Devamı...TRAraba.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Bence az yaksın diye yapılmadı bu araba.

6.0 V12 yap, ama az yaksın, olur mu öyle şey?

Bence çok ama çok az satacaktır.

ya dogrudur zaten ben onu olayın alakasızlıgı için yazdım ama 500 beygir 1000 nm torklu aracı 0-100 unu 4 un altına çekememişler ki araç 4 çeker stabil bi araç kalkışta buyuk basarısızlık bu

ayrıca lemasnta basarı elde etti die kim alır ki bunu kimse yarısmıyo herkes rahatına konforuna vs bakıyo kim bilir bunun sesi nasıldır

• ah ulan bu motoru transporter'la caddy'ye koyacan aman aman.. atarım arkaya 1 ton yük, bana mısın demez gompresör mersedes tokatlamassam bişey bilmiyorum hamuğa goyam
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

ah ulan bu motoru transporter'la caddy'ye koyacan aman aman.. atarım arkaya 1 ton yük, bana mısın demez gompresör mersedes tokatlamassam bişey bilmiyorum hamuğa goyam

yavaş goy
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.