Şimdi Ara

Aurelio Galatasarayda.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haberin gerçek oldugunu düsünmüyorum ayrıca yaşı bence çok büyük inatla sağ bek alınmasını istiyorum takıma ama bakalım alıncak gibi durmuyolar inşsalla alırız ama
  • Arkadaşlar bir de sakatlığı varmış adamın ligin başına anca yetişirmiş.Belki de daha uzun sürebilirmiş.

Aurelio çok iyi oyuncu, daha önemlisi joker bi oyuncu her yerde oynar.O mevkiye ihtiyacımız yok diyenler bir daha düşünmeli bence...Ancak sakatlığı varsa ki öyle gözüküyor alınmamalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkneSS_Lord

Gökhan zan bir m.aurelio iki ..

Aynen yaaa2 sene önce gelse neyse şimdi napcaz bu adamı

• Aurelionun yıldızı çoktan söndü gitti. Milli takımda da tel tel dökülüyordu uyanın artık.
  • Aurelio 32 yaşında ve dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi ki bu sakatlığı muhtemelen eski sakatlığıyla alakalı.
    Appiah gelmeden önceki sezon Aurelio'nun oynadığı futbolu Avrupa'da oynabilecek ayarda bir oyuncu yoktur bu mevkide ama bu sakatlıktan sonra ne durumdadır,nasıl toparlar kendi bilemeyiz.Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi boş boş koşan bir oyuncu değil Marco,aksine Türkiye'de oynadığı dönemlerde en çok isabetli pas atan oyuncu olmuştur sürekli.Ayrıca Trabzonspor'a forvet oyuncusu olarak geldi bu oyuncu,yani hücum yönüde çok kuvvetli,çok nadir bulunur bu tip oyuncular.Bonservis ödenmeden uygun bir yıllık ücretle alınırsa faydalı olabilir,bu riske değer bence,şahsen bize gelmesini isterdim bonservis ödenmeyecekse.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Aurelio

• quote:

Orjinalden alıntı: Quartamin

Aurelio 32 yaşında ve dizinden ciddi bir sakatlık geçirdi ki bu sakatlığı muhtemelen eski sakatlığıyla alakalı.
    Appiah gelmeden önceki sezon Aurelio'nun oynadığı futbolu Avrupa'da oynabilecek ayarda bir oyuncu yoktur bu mevkide ama bu sakatlıktan sonra ne durumdadır,nasıl toparlar kendi bilemeyiz.Yukarıda arkadaşın yazdığı gibi boş boş koşan bir oyuncu değil Marco,aksine Türkiye'de oynadığı dönemlerde en çok isabetli pas atan oyuncu olmuştur sürekli.Ayrıca Trabzonspor'a forvet oyuncusu olarak geldi bu oyuncu,yani hücum yönüde çok kuvvetli,çok nadir bulunur bu tip oyuncular.Bonservis ödenmeden uygun bir yıllık ücretle alınırsa faydalı olabilir,bu riske değer bence,şahsen bize gelmesini isterdim bonservis ödenmeyecekse.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Aurelio

Yaw eski Aureliodan bahseden kim. Son halini yazdım ben.

• ne aureliosu ya herif sakat zaten 6 at içinde ancak hazır olucakmış.gerek yok.
  • gerek yok aurelloya. achille emana gelsin geliyosa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

gerek yok aurelloya. achille emana gelsin geliyosa

Emana fikrine tam destek.

Bize uzak, diğer tüm klüblere yakın ol Mehmet.
  • barış ve topal'ın yanında ayhan ile forma kapmaya çalışır ancak.
  • Bazıları haktan hukuktan anlamıyor olsa gerek ki saçma sapan konuşuyor.

Gençler izah edeyim, Aurelio sözleşmesindeki opsiyona aykırı bir davranışta bulunduğu için TFF tarafından 5,25 milyon € para cezasına çarptırıldı. Tıpkı Appiah gibi, Ortega gibi seve seve ödeyecek. Bu işler çocuk oyuncağı değil. Ödememeyi düşünüyorsa ya da Türkiye'de başka bir takıma transfer olmayı düşünüyorsa Fenerbahçe donunu bile alır.
  • Ne yapıcaz onu bu saatten sonra? Fenerbahçe çeyrek finale çıkarken son iyi maçlarını oynuyordu. Ayrıca Mehmet Topal satılırsa yerine bir sürü genç oyuncu var. Şayet satılsa bile yerine adamlarımız var. Erhan Şentürk vs bir sürü çok iyi genç topçu var kadroda.
  • gs nin en cok alternatifi olan yeri orası ,alırsa sakat adamı sırf fener'e nispet olsun diye olucaktır
  • balon bu haber ne yapcaz onu onun yerine oynucak 2 adam var topalla linderoth
  • Aurellio'yu küçümseyenlere gülüyorum sadece. Aurellio ile Fenerbahçe çeyrek finale çıktığında Aurellio, şl'nin en fazla top çalan ve en çok faul yapan oyuncusuydu. Gerçi gs'ye gitmesini isterim durduk yere 5 milyon tl alırız gs'den.
  • Topal satılıyorsa Aurelio gelir.. Tabi keşke Gökhan İnler gelse..

Linderoth-Barış-Ayhan-Topal-Aurelio-Mustafa Sarp - Hepsi bir arada olmaz herhalde kadroda..
  • Yok artık neredeyse buraya yorum yapan herkes Aurelio'nun TFF Tarafından 5.25O.OOO Dolar Cezaya çarptırıldığını bilmiyor.
    Ve Bu adam yani Aurelio Ülke sınırları içerisinde herhangi bir klübe imza attığında bu paranın FB'ye seve seve ödeneceğini de bilmiyor.
    Aurelio gsyede gider ama bu parayı da tıpış tıpış öder.
  • 1-Gs' ın Aurelio' ya ihtiyacı yok.
    2-Basında çıktıysa olmayacak demektir büyük ihtimal.
    3-5.250k ceza Aurelio' ya kesilmiştir. alacak kulübe değil.
    4-Aurelio Cas' a dava açtığı gibi o paranın ehemmiyeti kalmaz.
    5-Aurelio TR' a dönmek istemez.
  • Mustafa Sarp daha iyi bence..Gelmesin..Hem yaşlandı artık..
  • Aurelio nun formda hali bile Topal kadar iyi değil hele bu bitmiş halinin ikinci lig klübü olsam almam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.