Şimdi Ara

Auris 1.6 Elegant 16 132HP izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
34.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: absolutevanilla

quote:

Orijinalden alıntı: kerrrems

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Park sensörü yok. Zaten çoğu marka gibi servisde de Çin malı bir sensör takıyorlar...Ama işe yarıyor. Yani sanayide taktırsanız da olur.

Orijinal park sensörü 280 TL civarı ama piyasadaki Çin mallarından çok daha iyi. ucuz sensörler yağmura su damlasına bile uyarı veriyo ancak orjinali böyle şeyleri ayırabiliyor ve daha sağlıklı park ettiriyor.

Hocam valla benim yeni avensiste servisten takılı park sensörü var ön arka lcd'li...

Aşırı yağmurda ön sensör zırt pırt ötüyor arada hepsi aynı...

Şu anki fiyatı 280 + işçilik 100 = 380 ama 350 ye taktırabilirsiniz bugün gedizler tarabyada sordum arkadaşımın leonu için.

benim yeni avensisde de servisde takılan arka park sensörü çok kıl saçma sapan ötüyo arkada bişey yok cikc ick çok sık ötüyo anca çok yaklaşınca sürekli ötecek o zaman işe yarıyor duruyosun, eski kasa 2009 avensisimde orjinal vardı ve çok konforluydu hanıma yeni auriss aldık geçen hafta ona takılan park sensörü eski avensisimle aynı özellikde çok konforlu geldi bana acaba farklı sensör mü taklıyor bir bilen yada park sensöründe sııntısı olan varsa paylaşırsa sevinirim

• Araç şimdi 2200 km' de. Bir Depo benzin ile 100 km şehir içi, gerisi şehir dışı olmak üzere 600 km yol yaptım. Depo bitti. Biraz fazla yaktı. Yolda bastığımda oldu tabi. Ama bana yinede çok geldi.
    LPG taktıracağım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolaejorga

quote:

Orijinalden alıntı: absolutevanilla

quote:

Orijinalden alıntı: kerrrems

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Park sensörü yok. Zaten çoğu marka gibi servisde de Çin malı bir sensör takıyorlar...Ama işe yarıyor. Yani sanayide taktırsanız da olur.

Orijinal park sensörü 280 TL civarı ama piyasadaki Çin mallarından çok daha iyi. ucuz sensörler yağmura su damlasına bile uyarı veriyo ancak orjinali böyle şeyleri ayırabiliyor ve daha sağlıklı park ettiriyor.

Hocam valla benim yeni avensiste servisten takılı park sensörü var ön arka lcd'li...

Aşırı yağmurda ön sensör zırt pırt ötüyor arada hepsi aynı...

Şu anki fiyatı 280 + işçilik 100 = 380 ama 350 ye taktırabilirsiniz bugün gedizler tarabyada sordum arkadaşımın leonu için.

benim yeni avensisde de servisde takılan arka park sensörü çok kıl saçma sapan ötüyo arkada bişey yok cikc ick çok sık ötüyo anca çok yaklaşınca sürekli ötecek o zaman işe yarıyor duruyosun, eski kasa 2009 avensisimde orjinal vardı ve çok konforluydu hanıma yeni auriss aldık geçen hafta ona takılan park sensörü eski avensisimle aynı özellikde çok konforlu geldi bana acaba farklı sensör mü taklıyor bir bilen yada park sensöründe sııntısı olan varsa paylaşırsa sevinirim

bazı bayiler aracı satarken hediye adı altında yan sanayii park sensörü takıyolar (arkadaşımın corollasına taktılar) onlar soğukta yağmurda rüzgarda saçma sapan ötüyolar ben Toyotanın orijinal park sensörünü taktırdım sıkıntı yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.