Şimdi Ara

auris 2007 model sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar aracı alalı 6-7 ay oldu izlenimlerimi ve sorunlarımı size aktarmak istiyorum sizden ricam sorunlarıma cevap bulabilirseniz çok sevinirim.

Araç modeli: Auris 2007 mmt elegant 1.6

olumlu yorumlarım:

ilk aracım bu nedenle aracımı çok seviyorum.
    araç yokuş çıkarken manuel de gayet güzel
    ses sitemi fena değil
    araç içi sürüş rahat ama kolluk denen kısım çok aşağıda saçma olmuş
    sürüş pedalları çok yumuşak ve ayaklarımı ağrıtmıyor bu çok önemli benim için
    direksiyondan radyo kontrolü güzel keyifli
    ön konsolun ve koltukların bej olması gayet iyi şık duruyor
    arka kısımda oturanlar genelde geniş ferah diyorlar ben binmediğimden bilmiyorum.
    araç tek tıkla çalışıyor start stop engine özelliği çok kullanışlı (bir sonraki aracımda muhtemelen bu özellikli olur)
    kararan iç dikiz aynası çok iyi birşeymmiş
    araca eps formula 1 yağ koydurmuştum arabanın sesi dahil pek çok şeyinde performans artışı oldu

olumsuz yorumlarım ve sorunlarım

araçta yokuş çıkarken otomatikte yığılma oluyor o nedenle yokuştu hep manuele almak zorunda kalıyorum
    vites geçişlerinde tok diye bi vurma sesi geliyor bu çok rahatsız ediyor beni (acil yardım)
    aracın direksiyonundan gelen tık tuk seslerde özellikle çakıllı yolda filan geliyor neden olduğunu hiç anlamadım araştırmalarıma göre kronikmiş normal yolda gelmiyor ama
    klima bi anda buz gibi üflemiyor filtreyi değiştirdim ama yine aynı gazı mı değiştirmem gerek

cevap veren yorum yapan herkese teşekkürler

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: computerboy_1987

Merhaba Arkadaşlar aracı alalı 6-7 ay oldu izlenimlerimi ve sorunlarımı size aktarmak istiyorum sizden ricam sorunlarıma cevap bulabilirseniz çok sevinirim.

Araç modeli: Auris 2007 mmt elegant 1.6

olumlu yorumlarım:

ilk aracım bu nedenle aracımı çok seviyorum.
    araç yokuş çıkarken manuel de gayet güzel
    ses sitemi fena değil
    araç içi sürüş rahat ama kolluk denen kısım çok aşağıda saçma olmuş
    sürüş pedalları çok yumuşak ve ayaklarımı ağrıtmıyor bu çok önemli benim için
    direksiyondan radyo kontrolü güzel keyifli
    ön konsolun ve koltukların bej olması gayet iyi şık duruyor
    arka kısımda oturanlar genelde geniş ferah diyorlar ben binmediğimden bilmiyorum.
    araç tek tıkla çalışıyor start stop engine özelliği çok kullanışlı (bir sonraki aracımda muhtemelen bu özellikli olur)
    kararan iç dikiz aynası çok iyi birşeymmiş
    araca eps formula 1 yağ koydurmuştum arabanın sesi dahil pek çok şeyinde performans artışı oldu

olumsuz yorumlarım ve sorunlarım

araçta yokuş çıkarken otomatikte yığılma oluyor o nedenle yokuştu hep manuele almak zorunda kalıyorum
    vites geçişlerinde tok diye bi vurma sesi geliyor bu çok rahatsız ediyor beni (acil yardım)
    aracın direksiyonundan gelen tık tuk seslerde özellikle çakıllı yolda filan geliyor neden olduğunu hiç anlamadım araştırmalarıma göre kronikmiş normal yolda gelmiyor ama
    klima bi anda buz gibi üflemiyor filtreyi değiştirdim ama yine aynı gazı mı değiştirmem gerek

cevap veren yorum yapan herkese teşekkürler

merhabalar

Öncelikle kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah . Aynı aracın comfort olan modeline 2 yıldır sahibim.sağolsun bakımları dışında beni pek üzmedi bu konuda cidden toyotayı tek geçerim sadece yakıt kafama takılan ciddi bir konuydu ve geçen ay 1800 tl lovato obd sistem lpg taktırdım . İnanmasanız bile söyleyeceğim kırmızı ışık yandığında 50 tl gaz ile istanbul trafiğinde tam tamına 270 km gittim . Bu sevincini ancak benzinli araç kullananlar anlayabilir. Vites geçişlerini tok sesleri baskı balatandan dolayı geliyor ve kalibrasyon ayarı yaptırman gerekir. yada ortalama 1500 civarına baskı balatını değiştirmelisin , yokuşları çıkarken manuel ile çıkmanın alternatifi ES tuşuna basarak es moduna almaktır. ES modda araç daha yüksek devirde vites atacağı için vite düşükte kalarak çekişten düşmeyecektir.Klima konusuna gelirsek gazını ve filtrelerini tekrardan baktır yada 3-4. seviyelerde kullanmaktan başka şansın kalmıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Herkese hayırlı forumlar

• çok teşekkürler metin bey yardımlarınız için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.