İyi akşamlar, Konuyu hortlatmış gibi olmasın ancak çözüm bulamadığım için mecbur kaldım. Auris 2008 blue model aracıma sol güneşlik arıyorum. Bilgisi veya yönlendirebileceğiniz herhangi bir yer varsa çok memnun olurum. Uygun fiyatlı bi şey olsun mümkünse. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
► AURIS FAN CLUB ◄ (721. sayfa)
-
-
Facebook AurisClub Turkey grubu var. Oraya üye olup talebinizi yazarsanız yardımcı olabilen çıkar.
Çıkmacı ve yedek parçacılar da grubu takip ediyor.
-
Selamın aleyküm arkadaşlar yeni aldığım 2016 model 1.33 Auris imle aranıza yeni katılıyorum herkese saygılar selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba
2012 tam otomatik Auris aracım da temiz asfaltta hız farketmeksizin zıplama hoplama sekme yapıyor lastikler sıfır Continental kışlıklarda da yapıyordu dört amortisör değiştik gitmediğim yer kalmadı çözüm bulunamadı arabadan bıktım lütfen yardımcı olun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bahsettiğiniz olay ilk anda akla lastikleri getiriyor ama sıfır diye belirtince diğer sebep jantlar olabilir diyorum.
Her ne olursa olsun, yürüyen aksam sorunu ciddi kaza riski oluşturacak bir nedendir. Yetkili servise gitmenizi öneririm.
-
Hocam teşekkür ederim en son servis kaldı zaten ama şu ana kadar yıllardır serviste çalışmış sonra da kendine dükkan açmış iki ustayla görüştüm biri ön amortisörleri değişti patlak diye diğeri de bu araba normal hiç bişey yok dedi ama ben bu arabanın normal olduğunu düşünmüyorum ve forumda da kimse böyle bi şikâyette bulunmamış çok garip
Ayrıca jantlarda da yamukluk falan yok dendi
Üçüncü seçenek amoprtisördür zaten.
Arabayı yeni aldıysan şasisinin kaymasına yol açacak bir kazası olmadığını var sayıyorum.
-
Expertizde öyle bişey söylenmedi yani yoktur diye düşünüyorum aldıktan bi kaç ay sonra hız denemesi de yaptım kışlık lastikler takılıydı 205i gördüm ok gibi gidiyordu şase de bişey yoktur sanırım
Merhaba,
2. El 2011 model Toyota Auris 1.33 araç satın aldım. Alalı 1.5 ay oluyor. Aldığımdan beri direksiyon arıza ışığı dönem dönem yanıyor. Yolda normal hızda ilerlerken bi anda uyarı sesiyle beraber direksiyon arıza ışığı yanıyor. Direksiyonda herhangi bir sorun hissetmiyorum bi süre sonra da sönüyor.
Direksiyonu biraz fazla kırıp dönüş yapacaksam veya park ederken yine bu ışık yanıyor ve direksiyon titriyor hatta kendini atıyor bazen de ağırlaşıyor ama genelde atma ve titreme şeklinde. Bu durumlar dışında normal seyir halindeyken dediğim gibi ışık yansa dahi direksiyonda bir sorun hissetmiyorum.
Son birkaç gündür de düşük hızlarda ilerlerken hız göstergesi çalışmıyor ve ABS ışığı yanıyor. Kısa bir süre sonra ise düzeliyor. Devir saatinde ise herhangi bir bozulma olmuyor.
Sorun ne olabilir ona göre ustasına götüreceğim belki kendim yapabileceğim bir şeyşe yapabilirim.
Daha önce elektrikli direksiyon kullanan arkadaşlarım kendilerinde de böyle sorun olduğunda sorunun elektriksel olduğunu söylemişlerdi. Hız göstergesi sorunuyla beraber bakınca sanki bana da öyle geliyor fakat direksiyon ayrı, hız göstergesi ayrı bir sorun mudur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bana sanki akünüzün değişim zamanı gelmiş gibi geldi.
Akü biteceğine yakın çok ilginç uyarılar veriyor. Yeni nesil araçlarda zayıf voltaj elektronik donanımları sapıttırıyor.
Bir oto elektrikçiye gidip akünüzü ölçtürün. Ama yük altında ölçmesi lazım. Durduk yerde normal voltaj verip, sülfatlaşma var ise yük altında sapıtabiliyor.
-
Aküyü ilk aldığımızda değiştirmiştik aslında
Akü yeni ise arabada kaçak ta olabilir.
Yeni aldığınız ve huyunu suyunu bilmediğiniz için öneriler sunuyorum bu arada.
Öncelik iyi bir oto elektrikçi.
Daha sonra yaşadığınız şehre bağlı olarak iyi ve güncel bilgilere sahip iyi bir oto tamircisi.
Küçük bir şehir veya iyi bir oto tamirciniz yoksa en mantıklı çözüm yetkili servis olacaktır.
-
Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için. Samsun'da yaşıyorum. Buranın da yabancısıyım kısa süre önce taşındım. Bilen biri mesajı görüp yönlendirebilirse çok sevinirim.
Teeeyyy 30 yıl önce orada görev yapmıştım.
Ta o günlerde iyi ve yeterli bir sanayisi vardı. Eminim ki iyi ustalar bulursun.
Facebook "AurisClub Turkey" grubu var. Kapalı grup olduğu için "Gruba Katıl" talebini gönder. Orada daha fazla yardım bulursun. Ayrıca Samsun'dan grupta olanlar da sana yardımcı olacaktır.
-
Sattığım 2013 model otomatik auris'te aynı problem vardı. 120+ hızla giderken sol taraf sekiyordu, aldığımda yoktu sonra oldu.
2013 model olsaydı benim araba mı acaba diyecektim (2013 1.6 advance skypack lgp'li brc kahverengi geçen gri renk )
Satana kadar çözemedim, şimdi yine 18 hybrid auris aldım bunda problem yok.
Bol şans diliyorum
-
Merhaba, 2014 otomatik auris 1.4 aracımın 10bin bakımı yaklaşıyor. Ben ilk defa yaptıracağım, daha önceden full servis bakımlı olduğu için yine serviste yaptırmayı düşünüyorum.
Ankara'da hangi servisi önerirsiniz? Alj ve Toyan arasında kaldım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda sorularınıza yanıt bulma ihtimaliniz oldukça düşük.
Konunun eski sakinleri arabalarını satmışlar. Yeni alanlar da DonanımHaber diye bir forumun olduğundan bihaberler
Facebook "AurisClub Turkey" grubu var.
Aratınca bulursun. Kapalı grup olduğundan katılma talebi gönderiyorsun ve moderatörlerden birisi seni gruba alıyor.
Taleplerine ve sorularına orada kesinlikle yanıt bulursun.
Ayrıca grubun Ankara üyeleri oldukça aktif ve yardımseverler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X