Şimdi Ara

auris mi ceed mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun doğru olanı yapmışssınız. donanım paketi olarak neyi seçtiniz acaba ?
  • motion dizel otomatik 37.500+trafik sigortası
  • yanlış oldu traik sigortası dahil 37.500
  • Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Her ne kadar renk olarak BEYAZ seçdiysemde acaba yanlış mı bir karar aldım diyorum. Sizce BEYAZ bu araç için nasıl? gerçi burada bir arkadaş bu araca beyaz rengin iyi gittiğini söylemişti...
  • Beyaz yakışır zaten koyu renkler kullanışlı değil.
  • Acaba 1-2 sene sonra dizel motor sesi artar mı?
  • Kesinlikle doğru model seçimi ,güle güle binin, ilk izlenimlerinizi paylaşırsınız herhalde .Bir de , otomatik tercihinde consept almak verilen farka değer mi ?Farklarının yeri geldiğinde yokluğu hissedilir mi? Bu konuda fikri olanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiSsPecT.
    Kesinlikle doğru model seçimi ,güle güle binin, ilk izlenimlerinizi paylaşırsınız herhalde .Bir de , otomatik tercihinde consept almak verilen farka değer mi ?Farklarının yeri geldiğinde yokluğu hissedilir mi? Bu konuda fikri olanlar...

Sagol. Yarın araç geliyor. Alır almaz yaklaşık 300 km yol yapacağım. İzlenimlerimi hafta sonu yazarım. Consept e ait tüm ozellikler..(hız sabitleyici hariç) eski aracımda vardı. 3.5 bin tl den fazla olan fark ucreti, bu ozellikller olmasada olur dedirtti bana. pek aktif olarak kullanmamış olsamda ESP nin olmasını isterdim. Keşke sadece esp farkı içeren çok daha uygun fiyata seçim olanağımız olsaydı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.