Şimdi Ara

Auris touch donanım kilogram farkı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben de geçen ay Auris Touch 1.6 MultidriveS alarak aranıza katıldım yalnız kafama takılan bir şey var. Toyota'nın bu paketinde aynı dizel modellerde olduğu gibi bağımsız arka süspansiyon olmadığını biliyorum. Ayrıca çelik jant da yok.

Benim sorunum touch paket aracın web sitesinde 1020kg olarak belirtilmesi. Touch paket dışındaki bütün araçlar 1260kg civarı. Tamam arkalar bağımsız değil ve çelik jant yok fakat dizellerde de bağımsız arka amörtisör yok ama ağırlık yine 1200 civarı.

Nedir bu 200 küsür kilogramlık fark? Web sitesinde inceleyebilirsiniz isterseniz.

• Enteresan, hadi 50-60kg jant farkı olsun ama donanımlara bakınca 100-150kg fark yaratacak birşey göremedim. Mesela advance modellerde tam boy alaşım jantlı stepne var, touchlarda da aynı şekilde mi? Sormak lazım.
  • peugeot206WRC kullanıcısına yanıt
    Bu uzun süre kafamı karıştırdı. Ama sonradan Toyota'nın sitesinde teknik verileri girerken hata yaptığını düşündüm. Çünkü Aurislerde ön aksa binen maksimum ağırlık 1020 kg olarak belirtilmiş. Büyük ihtimalle yanlışlıkla bu bilgiyi ağırlık olarak girdiler.

Ayrıca ruhsatımda aracın ağırlığı 1355kg(sürücü ile birlikte. 75kg sürücü hesaplanmış) olarak geçiyor. Yani aracın ağırlığı diğer araçlar gibi 1260-70kg civarında olması gerekiyor

Kaldı ki b sınıfı araçlar 1000kg civarında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 28 Ağustos 2014; 16:35:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.4 Dizel Auris artısı eksisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.