arkadaşlar yaaa nasıl oynuycam bu oyunu been yükledim aam açılmıyooo
Niye açılmıoooooooooooooo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?
FAKE
quote:
Orjinalden alıntı: DynamiC-| KuL
he bide arkadaşlar sizlere World of Warcraft Authentication Key bilen varsa paylassın arkadaslarla şurda hepimiz insanız seb 100 dolar verdindiye bizlerinde vermessini beklemeyin yardım her şeyden önce gelir lütfen bilen arkadaslar yardım etsin bi de biz neden bu oyunu yapanlara para kaptırıyoruz ki neden yani onları zengin ediyoruz ki bilen arkadaslar versin bizde oynayalım orjinal serverlarda ne geregi var yani bu oyunu yapanı zengin etmeye ? cewaplarınızı bekliorum
Oha ya
inanmıyorum forum ne hale gelmiş
He nede olsa beleşe alışmışız adamları zengin etmek istemiyorsan başka oyun oynarsın olur biter bide yüzsüzlük yapıp key istemek ne oluyor ya...
Bu konunun wow bölümünde olduğuna inanamıyorum knightcılar wow oynamaya kalkarsa böyle oluyormuş demekki
16 aylık konuyu hortlatan arkadaşı tebrik eder, aptallıklarının devamıın dilerim.
Orjinalden alıntı: sertan_kutay
SeRTaN
he bide arkadaşlar sizlere World of Warcraft Authentication Key bilen varsa paylassın arkadaslarla şurda hepimiz insanız seb 100 dolar verdindiye bizlerinde vermessini beklemeyin yardım her şeyden önce gelir lütfen bilen arkadaslar yardım etsin bi de biz neden bu oyunu yapanlara para kaptırıyoruz ki neden yani onları zengin ediyoruz ki bilen arkadaslar versin bizde oynayalım orjinal serverlarda ne geregi var yani bu oyunu yapanı zengin etmeye ? cewaplarınızı bekliorum
sen sakız paketinden mi çıktın
Orjinalden alıntı: hothor
Orjinalden alıntı: sertan_kutay
SeRTaN
sen sakız paketinden mi çıktın
sorun onda değil 2 üst postu yazan FAKE accta fake olduğu ne kadar belli açmış yazmış bırakmış
Arkadaşlar şurda banka hesap ve şifrelerinizi paylaşında sebeplenelim siz enayi gibi biriktirmişsiniz bizde magdur olmayalım .. puhahahahahah Çok komik bunlar ya.. hala böyle tipler varmış..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme