Şimdi Ara

Auto Login olayını anlatıyorum (isterseniz kapatın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o acıp yaparken sen mauseye tıklamıcaksın ozaman programın otomatik location yani konumlandırmasını bozarsın sen beklicen
  • yok öyle bekliyor sanirim birseyi yanlis yaptim ayrica serveri nasil secicegim ki ona otomatik girmesi icin?
  • heeee ya sen önce normal giriş yap o server ı secmiyo ya:DDD
    önce normal giriş yap daha sonraki girişlerin de onu kullan çünkü o server secmez.
    server yazılı oluyoya zaten:D
  • walla beceremedim server secmeyi birak denemiyor ki otomatik server secili zaten? Ilk ßasta ßenim mi girmem lazim illa ki?
  • tmm yaptım sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tR0jaN -- 4 Temmuz 2006; 19:38:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gingers

walla beceremedim server secmeyi birak denemiyor ki otomatik server secili zaten? Ilk ßasta ßenim mi girmem lazim illa ki?

kardeşim senin sorununu tahmin edebiliyorum. Oyunun çözünürlüğünü 1024*768 e ayarla sonra çalıştır programı. Oyuna girince ayarlarsın istediğin çözünürlüğe
  • ya pof yaptım güzel çalışıyorda yine girmiyor çıldıracam ya hep DC verio cıkıo yeniden girio
  • C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe
    dosyasını neden deiştirmemiz gerekikor
    bana bunu biri anlatabilirmi
  • ya o silkroad.exe dosyasını bulamadım onu bi soelrmsiniz b daaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: akkedi

C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe
    dosyasını neden deiştirmemiz gerekikor
    bana bunu biri anlatabilirmi

macronun calısabilmesi için " sheild " i datebase ediyorsun oyunda guvenlik programı var macro vs .. için ;)
  • arkadaşlar script olayı tamam bende biliyorum da sadece ve sadece zoomhackte takıldım. bakın o sitede cowboy adında adam takılıyordu. ve bilindik botun crackını yapmıştı. ben biraz kurcaladım ve anladım adam kendi veritabanına indiriyor bütün dı leri cracki calıştırıyorsun o senin ıd ni alıp acık porttan adamın veritabanına atıyor.

şu zoom hackten şüphe ediyorum. cünkü acık portlardan kolay bi şekilde atılabilir ıd ler. mesela script onun portlarını kulllanıyor olabilme ihtimali düşük yalnızca zoomhack li client Sro clint bölümüne yazılanları bi porttan yolluyor olabilir.
  • Dosyalardan biri kesinlikle trojanli. Bazılarında sorun çıkmamış ama belkide sonradan koymuşlardır. İlk oynadığımda mavi ekran falan çıktı restart attı, sonra her oyuna girişimde norton uyarı veriyor haberiniz olsun.
  • vbscript gayet mantıklı ve işler durumda ancak indirilen zoom... bilmemneden çıkan sro_client değişimi çok rahat hack yaratabilecek normal clienti içine gömmüş üst bir uygulama olabilir şahsi fikrim tehlikeli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.