Şimdi Ara

Auto login ! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 24 saat oldu oyuna giremiyorum lanet olsun bole auto logine millete zorla pre aldırmak için herşeyi yapıyor bu joymax...

• saat 15.00dan beri almadı :S ayrıca bottan deneyince geç alıyor loaderle gece 3de tek atıyorum botla girdiğim zaman dene Allah dene :S botta bişi var
  • Bende botla deniyorm 24 saat olucak almıyo :S
  • Sabah 8 de basladım denemeye 5 sınava çalıştım bi kaç kere yemek yedim bir suru kes wc ye gittim gesdim manitayla ama bi oyuna giremedimnasıl iş bu yaw
  • Şimdi sana bir kaç taktik veriyim bende pre yok ve oyuna girmem max.3 saat alıyor ki girdigim Serverın oyuna girme oranı %0 ile %1 arasında değişiyor[Rev6 ya göre]
    Şimdi oyuna girmek için joymax 3 tane login serveri açtı sen Sroda starta bastıgında seni rasgele bir login serverine yönlendiriyor bunlar ;
    121.128.133.28:15779 > 28. login serveri
    121.128.133.29:15779 > 29. '' ''
    121.128.133.30:15779 > 30. '' '' Bunların arasından Server ilk bosaldıgında 30. Login serverindeki sıranın en baştaki ismini alıyor ve oyuna sokuyor yani demektirki biz 30. login serverini denicez ...
    28. server de 12saat+ login olabiliniyor
    29. da 6saat +
    30 da 2saat +
    Şimdi Biz 30. Serverı denediqimizi nasıl anlıyıcaz ?
    Çok kolay ve Basit bir işlem
    Başlat >Programlar>Donatılar>Komut istemini açıyoruz gelen ekrana ' netstat -n ' yazıyoruz .entere basınca karsımıza çıkan rakamlar arasında bulucaksınız ... sizi bu 3 serverden başkasına atmaz 28 veya 29 ise clienti kapatın tekrar acın 30 olana kadar yapın 30 u görünce auto logine bırakın ve görüceksiniz gerçekten işe yarıdığını ... Herkeze İyi Günler

Ramazan AY

• Sbotla her türlü giriyor
  • Botlarla hiçbir alakası yok sonuçta herkezi bir sıraya sokuyor, joymax aradı bişiler çeviriyorsa bilemem...
  • taktik için sağolda hep 28 29 gelio :D
  • Saat 12:05 de confirm dedim 12:06 olmadan oyuna girdi Premium sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: boywonder

Saat 12:05 de confirm dedim 12:06 olmadan oyuna girdi Premium sağolsun

Çok bile bekletmiş yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahinci654

Şimdi sana bir kaç taktik veriyim bende pre yok ve oyuna girmem max.3 saat alıyor ki girdigim Serverın oyuna girme oranı %0 ile %1 arasında değişiyor[Rev6 ya göre]
    Şimdi oyuna girmek için joymax 3 tane login serveri açtı sen Sroda starta bastıgında seni rasgele bir login serverine yönlendiriyor bunlar ;
    121.128.133.30:15779 > 30. '' '' Bunların arasından Server ilk bosaldıgında 30. Login serverindeki sıranın en baştaki ismini alıyor ve oyuna sokuyor yani demektirki biz 30. login serverini denicez ...
    29. da 6saat +
    30 da 2saat +
    Başlat >Programlar>Donatılar>Komut istemini açıyoruz gelen ekrana ' netstat -n ' yazıyoruz .entere basınca karsımıza çıkan rakamlar arasında bulucaksınız ... sizi bu 3 serverden başkasına atmaz 28 veya 29 ise clienti kapatın tekrar acın 30 olana kadar yapın 30 u görünce auto logine bırakın ve görüceksiniz gerçekten işe yarıdığını ... Herkeze İyi Günler

Ramazan AY

Dediğini yaptım çok fazla beklemeden aldı oyuna tabi bu anlattığın şeyden dolayımı yoksa şansmı bilmiyorum .Giremeğen arkadaşlar denesinler bu yöntemi.Paylaştığın için de çok tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-No -- 8 Kasım 2009; 14:00:50 >

• Gece 4.30 aldı kalktığımda atmıştı hiç deneyemem bu hafta geçsin preyi patlatacam bu nee......... oyuna girmek için saattler gidio.
  • quote:

Botlarla hiçbir alakası yok sonuçta herkezi bir sıraya sokuyor, joymax aradı bişiler çeviriyorsa bilemem...

katılmıyorum gece saat 3 de loaderle tek atarken botla deneyen charım 20dk sonra girdi
  • quote:

Şimdi sana bir kaç taktik veriyim bende pre yok ve oyuna girmem max.3 saat alıyor ki girdigim Serverın oyuna girme oranı %0 ile %1 arasında değişiyor[Rev6 ya göre]
    29. da 6saat +
    30 da 2saat +

Ramazan AY

Bende Rev6 yı kullanıyorum ve server capacity kısmında doluluk boşluk oranlarına bakıyorum, normalde greece serverında oynuyorum fakat çok dolu olduğu için yeni versiyon geldiğinden beri oyuna bir kez giremedim Farklı bir serverda durum 3420/3500 dü denedim lakin bunada giremedim, şimdi 28. ve 29. geç alıyor demişsiniz acaba hiç mi almıyor yani joymax laf olsun diye 2 tane login serverı mı oluşturdu merak ettim 80 kişi boşken beni server almadı
    Sizde de böyle bir durum oldumu acaba? Hani joymax illa parayı istiyorsa ben onlara babayı vermeyi tercih ederim de

• girmek ayrı dert kasmak ayrı dert
  • işte bu yüzden bıraktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

Sbotla her türlü giriyor

adamın ağzını açtırma şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.