Şimdi Ara

autocad acil yardım...!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar autocad kullanmayı bilen arkadaslar su rüzgar gülünü çizebilecek olan var mı? acil yardım lütfen cumaya projeyi teslim edicez yardım edebilecek arkadaşlar

• Açıları felan var mı? Ben daha tam çizemiyorum ama çizen olursa açılarda gerekiyor çizebilmesi için. Yoksa kafamıza göre mi?
  • Birazdan yatacağım mesajım bulunsun yarın boş olursam çizerim 2 dakikada (ölçüleri verirseniz).

Edit: Ölçüleri ve istediğiniz özellikleri (renk, yazılar vs.) alıntılayarak belirtin yarın müsait bir zamanda çizerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 13 Mayıs 2014; 23:29:53 >
  • ölçüleri ve 2 dakika içinde elinde
  • hemen atıyorum saolun arkadaşlar
  • böyle çizimmi olur lae
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyncnk

quote:

Orijinalden alıntı: Must Sabbah

Kimse de yardım etmemiş. Al o ölçüleri de sen yaz.

Sağ altına da ismimi çaktım ki her yerde izinsiz kullanma diye.

arkadaşım yaptığına bakılırsa çok komik biri olmalısın kendi dünyanda , burda yardım istiyoruz donanımhaber ne zaman bu hale geldi anlamadım gereksiz şeyler yapmayı bırakında yardım edin yada edenleri rahatsız etmeyin ayıptır ya

Ben kendi dünyamda çok ciddi biriyimdir. Bu arada donanımhaber bu hale 13 Kasım 2013'te geldi. Söyleyeyim de öğren. Şimdi konu dışı özelde artistlik yapabileceğini öğren de gel.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.