Şimdi Ara

AutoTestPilot dan 2011 VOLVO S80 1.6D Drive Edition incelemesi RESİMLİ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
47.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam camda dediğiniz gibi bir şey olmuyor ben de. cam sabit, hareket etmiyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekin_g

hocam camda dediğiniz gibi bir şey olmuyor ben de. cam sabit, hareket etmiyor yani.

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatta geçen gün biraz daha zorladım. camı dediğiniz gibi yaparsam, kapıdan tıırrr şeklinde kedi mırıltısı gibi bir ses gelmeye başlıyor ama cam yine de hareket etmiyor. çok zorlanırsa yerinden çıkabilir gibi geldi cam yerinden sanki
  • araca yeni yaz lastikleri almam lazım. üzerindeki pirelli cintutaro p7. yine aynısından mı devam etsem acaba? yoksa başka bir lastik önerir misiniz. bi de geçenlerde yolda yandan bir araba gördüm. volvo gibi duruyor ama volvonun bööyle arabası mı varmış yaw diyerek yaklaştım. meğer s80 miş. ama sahibi 19 inç jant taktırmış araba çok fark etmiş . bu yüzden hazır yazlık lastikleri almadan ben de değiştirsem mi jantları diye düşünmüyor değilim.
    http://forums.swedespeed.com/showthread.php?224748-19-quot-Volvo-quot-Bor-quot-Wheels-Installed-Pics-Inside . nurdaki jantlar çok güzel duruyor mesela. çok mu taviz vermiş olurum konfordan?

• Benim camdan en ufak bir ses gelmiyor tas gibi gerci benim ön camlar akustik paketli kalın cam. Camların üzerinde kulak işareti var.

Lastik jant konusunda yorum yapamıcam. Diğer aracımda (cls350amg) 285/30/19 kullanıyorum ama aracın tüm karakteri o şekilde. Volvo ya gitmez diye düşünüyorum...

• Bizim araçlar uzun olması sebebiyle yol tutuşu artırmak için nispeten sert süspansiyonlu bu janları alırsanız en ufak sarsıntıyı hissedersiniz.ve araçtan soğursunuz. Ayrıca orjinal olmayan jantlar sorun çıkartmakta jant göbeğine tam oturmamakta jant bileziği kullanılmak zorunda kalınmaktadır. Orjinal kullanırsanız ise 3000 tl den fazla olduğunu düşünüyorum. Bana bedava verseler takmam 16 jant aracımın konforundan bile süspansiyon sertliğinden dolayı muzdaribim. Son karar sizin

Edit: lastiklerim michelin primacy 3 çok memnunum. Seneye devrim niteliğinde olan içinde sertleşmeyen slica bulunduran michelin crosclimate ile değiştiricem.çok sessiz bir lastik ve kış serrifikalı yaz lastiği yani değiş tokuşa gerek kalmıyor. Yol tutuş ise A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsnn -- 14 Haziran 2016; 9:15:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevabınız için ben bir oto camcıya göstereyim. Ama hata bende donmuş camı açnaya kalktım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum uzunca güzel bir inceleme olmuş :)

Direksiyon nasıl hissettiriyor ? yüksek hızlarda 180 - 200 gibi ağırlaşıyormu ? şehir içinde park ederken yoruyormu ?

kaç km hızdan sonra yol sesi alıyor ?

virajlarda önden mi açılıyor arkadanmı ?

max kaç lt tüketim gördünüz ?

bunları cevaplarsanız sevinirim :)
  • bakım fiyatları nedir
  • Benim aracim 1.6 dizel. Konya da ozel servisde yaptiriyorum . 10000 km bakimi her sey dahil 300 tuttu. Usta yakit filtresini 20000 km de bir degistiriyor . Yakit filtresi de dahil olursa 400 tutuyor. Forumdaki bilgiler isigimda 70000 km de sonra bakim araligini 15000 km yaptim. Yani 30000 km de 700 tl yapar ki bence cok makul. Parcalarini kendiniz alip ustaya sadece iscilik verseniz daha da ucuza gelir cunku 70 ttl lik Motor yagina 100 tl yaziyorlar.

• Değerli arkadaşlar, 5 yıldır bizimle beraber olan bugüne kadar bizi hiç üzmemiş, en ufak bir sorun sıkıntı çıkarmamış tertemiz aracımızı satıyoruz. Forumdan gelecek arkadaşa ufak bir ikramımız olur.

İlan no 356627230

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-ilk-ve-tek-sahibinden-cok-temiz-kazasiz-yetkili-servis-bakimli-356627230/detay
  • AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Sattınız mı aracı. Otomatik olsa düşünürdüm. Ama powershiht de sorunlu diyorlar?

• Yok duruyo daha keyfe keder sattığım için çok pazarlık yapmıyorum.

Ayrıca manuel olması tercih sebebi hem daha az yakıyor hemde otomatiğin sorunları yok...

• arkadaşlar selamlar.. eski aracımı satıp yeni bir sedan alma arefesindyim ve iki araç arasında kaldım. volvo s80 ve skoda superb. ikisi de 2011 model..s80 çocukluk hayalim fakat superb de konfor ve geniş içhacmiyle beni kendi tarafına çekiyor.
    asıl arada kaldığım noktaysa güvenlik..volvonun güvenliği konusunda tabii ki tartışmaya gerek yok fakat sizce euroncap'ten 5 yıldız alan tüm araçlar sağlamlık noktasında aynı mıdır? eğer aynı ise superb biraz daha ağır basacak sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.