Şimdi Ara

Autumn. Nickli Arkadaşım Hesabının Sınırsız Kapanmasını İstiyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Autumn. nickli arkadaşım ile msnde konuştuk ve hesabının sınırsız kapatılmasını istediği halde hala kapanmadığını söylüyor ve hesabınada giremiyormuş Bir açıklama yapacak olan mod varmı ??

Modlar istersen msn adresini verebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panta_rei -- 24 Mayıs 2007; 15:04:37 >

• Neden kapatılacak ki bence gayet iyi birisi(forumda yazdıkları kadarıyla tanıyorum)
  • ben bunu anlamıyorum arkadasım gelme siteye o zaman ugrama hiç sınırsız falan ne oluyo yawwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsmdoktor

ben bunu anlamıyorum arkadasım gelme siteye o zaman ugrama hiç sınırsız falan ne oluyo yawwww

Bir şeye sinirlenmiş olmalı tepkisini koymak için de sınırsız kapatın diyor. Ayrıldığını belli etmek için modlara yoksa kim bilecek onun gittiğini:)
  • Tam olarak ne istiyorsunuz? Hesabın kapatılması mı açılması mı?
    Eğer kapanmasını istiyorsa neden giriş yapmaya çalışıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Tam olarak ne istiyorsunuz? Hesabın kapatılması mı açılması mı?

Aynen kopyalıyorum arkadaşımın söylediklerini..

"Sınırsız kapanmasını istedim ve adminlere iletildiğini söylediler aradan 1 gün geçti nickimin üstünde çizik yoktu, tekrar girip haber vermek istediğimde alttaki sorun ile karşılaşıyorum kısacası nickimin üzeri çizilsin lütfen .. "

Üyeliğiniz aktive edilmedi.

Forum yöneticisi üyeliğiniz/email adresi değişikliğini onaylamadı.

Geri git ?
  • Tamam bir karışıklık olmuş olabilir, hesabın tamamen kapatılması için adminlere tekrar iletiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: panta_rei

quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Tam olarak ne istiyorsunuz? Hesabın kapatılması mı açılması mı?

Aynen kopyalıyorum arkadaşımın söylediklerini..

"Sınırsız kapanmasını istedim ve adminlere iletildiğini söylediler aradan 1 gün geçti nickimin üstünde çizik yoktu, tekrar girip haber vermek istediğimde alttaki sorun ile karşılaşıyorum kısacası nickimin üzeri çizilsin lütfen .. "

Üyeliğiniz aktive edilmedi.

Forum yöneticisi üyeliğiniz/email adresi değişikliğini onaylamadı.

Geri git ?

Bundan sonra forumdan ayrılan üyelerde bu özelliği kullanacağız. Üyeliğini pasifize edeceğiz. Yoksa dışarıdan gören üyeler o üyeyi forumdan biz attık sanıyor. Kendi ayrıldığı belli olsun diye aktivasyonu iptal ediyoruz.

Nasıl olsa ayrılmak istiyordu şu anda istese de giremeyecek neticede istediği oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.