Lolde bakadar gereksiz baska item var mi ? Sizcr kaldirilmali mi?
BENCE TAMAMEN COP
nasıl yani ? neden çöp ?
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
Bu mesaj silindi.
aynen
Tm.
Açıklar mısın?
quote:
Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ok.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeni Mühendis
Ok.
Alıntıları Göster
ßß
Ağır low kokuyor. Mesela vi aldın jungle yapacaksın. Büyülerin sıçra-çarp. İlk item olarak av bıçağı dediğin asıl adı avcı palası olan itemle başlıyorsun. Jungleda kestiğin canavarlardan daha çok altın almanı sağlıyor. 450 altın olunca gidip bunu efsun-cengavere çeviriyorsun. Böyle olunca daha çok altın alıyorsun hem de çarp büyün evrime giriyor, donduran çarp oluyor ve rakipler üzerinde kullanılıp yavaşlatma özelliği veriliyor. League of legends'a yeni başladın sanıyorum. Ama yine de şunu diyim sana; lowsun, oyunu sil, oynama kimsenin siniri bozulmasın.
Hımm
Red postta bahsetmişlerdi. Yakın zamanda buff gelecekmiş ama bu buff kesinlikle counter jungle üzerine olacakmış
quote:
Orijinalden alıntı: Balgambaz
Ağır low kokuyor. Mesela vi aldın jungle yapacaksın. Büyülerin sıçra-çarp. İlk item olarak av bıçağı dediğin asıl adı avcı palası olan itemle başlıyorsun. Jungleda kestiğin canavarlardan daha çok altın almanı sağlıyor. 450 altın olunca gidip bunu efsun-cengavere çeviriyorsun. Böyle olunca daha çok altın alıyorsun hem de çarp büyün evrime giriyor, donduran çarp oluyor ve rakipler üzerinde kullanılıp yavaşlatma özelliği veriliyor. League of legends'a yeni başladın sanıyorum. Ama yine de şunu diyim sana; lowsun, oyunu sil, oynama kimsenin siniri bozulmasın.
Şaka mı bu ? Adam beyaz çarptan bahsediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
quote:
Orijinalden alıntı: Balgambaz
Şaka mı bu ? Adam beyaz çarptan bahsediyor.
Alıntıları Göster
post abi
qamqi aynen avcı "pıçaqı" berbat item haqlısın
quote:
Orijinalden alıntı: kangalsucuk
qamqi aynen avcı "pıçaqı" berbat item haqlısın
Başlığı görünce konuyu csgo bölümü yerine yanlışlıkla buraya açtın sandım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Reformer.
Başlığı görünce konuyu csgo bölümü yerine yanlışlıkla buraya açtın sandım :D
Tamda konuya denk geldim. Nunu ile fazladan 1k topluyorum beyaz çarp sayesinde :d. Verdiği hız belki gereksiz gibi duruyor ama çok hayat kurtarır.
BalgambazB
kullanıcısına yanıt
Buram buram low kokuyor post
Ben de av bıçağını useless buluyorum counter jungle yapamazsan çöp oluyor. Full tank ya da ap jungle isem pembe, onun dışında mavi. Bazı durumlarda da kırmızı
quote:
Orijinalden alıntı: bako39
Buram buram low kokuyor post
Ben de av bıçağını useless buluyorum counter jungle yapamazsan çöp oluyor. Full tank ya da ap jungle isem pembe, onun dışında mavi. Bazı durumlarda da kırmızı
Bence de çöp beyaz carp
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
Alıntıları Göster
Ct yapacak junglerlarda iş yapar nunu başta olmak üzere. Low eloda pek sökmez.