Şimdi Ara

av kablo ile tv de ps1 oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akradaşlar ben geçenlerde av kablo aldım psp için taktıp çalıştı renkler filan video foto sadece psp oyunlarının çalışmadığını biliyordum.daha sonra psone oyunlarınında tv de oynandığını öğrendim hatta forumdan caner arkadaşımızda oynamış bende psp ye ps 1 oyunu attım psp de oynanıyor ama tv de açmaya çalışınca psp oyunuyla aynı hatayı veriyor nasıl oyuna girebilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

akradaşlar ben geçenlerde av kablo aldım psp için taktıp çalıştı renkler filan video foto sadece psp oyunlarının çalışmadığını biliyordum.daha sonra psone oyunlarınında tv de oynandığını öğrendim hatta forumdan caner arkadaşımızda oynamış bende psp ye ps 1 oyunu attım psp de oynanıyor ama tv de açmaya çalışınca psp oyunuyla aynı hatayı veriyor nasıl oyuna girebilirim?

Forumda bir arkadaşın yazısından alıntı

quote:

5.02 GEN-A yazılım var. Recovery den Popsloader varsa disable yapın o şekilde PS1 tüplü tvde oynayabiliyorum.
    Popsloader enable iken PS1 oyunu açtığımda tüplü tv ekranında popsloader yazılım sürümleri seçeneği gelmeden psp ekranına dönüş yapıyor tüplü tvden ve oyun açlımıyor psp ekranına dönüyor.
    Zaten PSP de 5.02 GEN-A yazılım ile PS1 oyunları açılıyor popsloader plugins i sonradan eklemiştim.Onun menüsü ekrana çıktığı için sanırım tüplü tvde o ekranı görmeden psp ekranına dönüyor.
    Bilginize.

• recovery menüye baktım popsloader diye birşey yok bende eboot olarak attım psp ye lütfen bir çözüm bulun
  • verdiği hata da şu;
    to display this screen on a connected device you must be connected using a compenet av cable or a D-TERMİNAL av cable and you must out put the video content in progressive format
  • Psp sistem versiyon kaç , connected display settings>component/D-terminal output>interlace yapıp denermisin
  • denedim yine aynı versiyonum 4.01 m33-2
  • Bağlantı ile ilgili bir problem olabilir mi, tv ye bağladıktan sonra psp ekranını görebiliyormusun, film ,müzik ,resim vb. oynatabiliyorsan ve psone oyunu açarken bu hatayı alıyorsan ilginç. psp de oynayabiliyorsan recovery>plugins altında bişi varmı ? varsa onları disable yap dene .aklıma şuan başka birşey gelmiyor başka arkadaşlardan bir cevap çıkabilir.kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RK1980 -- 15 Mart 2009; 20:05:58 >
  • evet film müzik resim bunları hep kullanabiliyorum tek sorun oyunlarda .
  • onları disable yaptım yine durum aynı değişen birşey yok acaba oyunlardan kaynaklanıyor olabilirmi?bende eski ps1 oyunları vardı cd de onun içindeki dosyaları progmramla çevirdim daha sonra attım ama normal psp de çalışıyor yani.
  • Bence tamamen versiyonla alakalı. Bendeki 5 küsür m33
  • av kabloyu aldığım yerdeki adam bana demiştiki 5.xx(hatırlamıyorum) versiyonunu atıyoruz istersen atarım sana 10 tl ye sizce yükletiyimmi?
  • quote:

av kabloyu aldığım yerdeki adam bana demiştiki 5.xx(hatırlamıyorum) versiyonunu atıyoruz istersen atarım sana 10 tl ye sizce yükletiyimmi?

evt kesinlikle
  • yani sizce kesin versiyondanmı kaynaklanıyordur?
  • quote:

yani sizce kesin versiyondanmı kaynaklanıyordur?

Dostum bence öyle tam emin değilim. Yeni versiyon boşuna çıkmıyor sonuçta. Çalışmasa bile bir çok hata düzelmiş olacak senin gördüğün veya göremediğin
  • bi sorun filan çıkmaz dimi yeni versiyonu yükletince o zaman yükletiyim bu hafta sonu.
  • o versiyonu kullananlar bir sorun yok diyorsa yükletin.yeni versiyonlar neden çıkıyor ya bir hata vardır düzeltilmiştir yada yeni özellik eklenmiştir.yani sizin için artısı vardır
  • 5.xx kaç tane kırılan versiyon varki 5 ile başlayan hangi versiyon olduğunu tam olarak hatırlamadığım için soruyorum .
  • bende bilmiyorum ama nasıl olsa bilen birine yaptıracaksınız en son olanı yükler.5.01 olabilir
  • 5 zaten bi tane yükleyen adam işini bilir sen götür
  • adam benden çok alacağı parayı düşünüyor ondan soruyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.