Şimdi Ara

AV Reveiver alacağız önerileriniz ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SR4001 güzel bir anfidir, sinema ve müzik performansı oldukça tatminkar. Hatta SR5001 ve SR6001 ile arallarında çokaz farklar var. İçindeki teknik donanım aynı sadece çıkışları biraz daha düşük ve multi room özelliği yok. Giriş seviyesinden daha iyi bir anfi olduğunu soyleyebilirim. Tek eksik olarak HDMI versiyonunun 1.2 olması tartışılır sanırım, eğer 5.1 den daha fazla hop. kullanmayacak yada blueray film izlemeyeceksen buda çok önemli bir kriter olmuyor zaten.

Daha önceki bir topiktede tartışıldığı gibi anfi lerin ses renkleri farklı farklı, bence bütçen dahilinde marka modelleri dinleyerek önce arakdaşının kulak zevkine uygun markayı tain etmelisiniz. Ardından işler dahada kolaylaşabilir diye düşünüyorum.

Denon (bütçenize uygun degil sanırım)
    Marantz
    Onkyo
    Yamaha
    Pioneer
    Sony
    vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 22 Ağustos 2008; 13:52:06 >
  • Dostum,

Turkeyforum sayfasında ikinci el ilanında birisi denon 1908 AVR yi 700 YTL ye satıyor. Bence hiç kaçırma.. Fiyat çok çok süper. Ben anfiyi almasaydım kesin buna sulanırdım.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=450932
  • çok iyi fiyat hemen talip ol ama dikkat et arıza olmasın

quote:

Orjinalden alıntı: gaziemir

Dostum,

Turkeyforum sayfasında ikinci el ilanında birisi denon 1908 AVR yi 700 YTL ye satıyor. Bence hiç kaçırma.. Fiyat çok çok süper. Ben anfiyi almasaydım kesin buna sulanırdım.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=450932

• quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

SR4001 güzel bir anfidir, sinema ve müzik performansı oldukça tatminkar. Hatta SR5001 ve SR6001 ile arallarında çokaz farklar var. İçindeki teknik donanım aynı sadece çıkışları biraz daha düşük ve multi room özelliği yok. Giriş seviyesinden daha iyi bir anfi olduğunu soyleyebilirim. Tek eksik olarak HDMI versiyonunun 1.2 olması tartışılır sanırım, eğer 5.1 den daha fazla hop. kullanmayacak yada blueray film izlemeyeceksen buda çok önemli bir kriter olmuyor zaten.

Daha önceki bir topiktede tartışıldığı gibi anfi lerin ses renkleri farklı farklı, bence bütçen dahilinde marka modelleri dinleyerek önce arakdaşının kulak zevkine uygun markayı tain etmelisiniz. Ardından işler dahada kolaylaşabilir diye düşünüyorum.

Denon (bütçenize uygun degil sanırım)
    Marantz
    Onkyo
    Yamaha
    Pioneer
    Sony
    vs...

bilgiler için sağ olun ben denon kullanıyorum zaten ama arkadaşa dinleti yapacağız mutlaka

• Arkadaşlar bu denon 1908in fiyatı1500 ytl civarı,700 ytl ye gayet ucuz,aman bi arızası falan olmasın,yoksa süper fiyat gerçekten.
  • arkadaş bir receiver almış ama öğrenemedim ne aldığını herkese çok teşekkürler...
  • Ne almış bari, merak ettik
  • valla ne aldınız hakikaten
  • marantz ı almış yaw beraber alacaktık demişti kimseye güven olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.