< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 30 Kasım 2017; 21:15:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AV TÜFEĞİ İSTİYENLER BURAYA (14. sayfa)
-
-
Atış talimi için silah arıyorum kafamda kral xps derya mk 10 hanic lever action var açıkçası çok bilmediğim için en popüler bunlar herhalde bunları biliyorum özellikle kral xps baya hoşuma gitti fakat silah olarak nasıllar bilmiyorum. Önerisi olan varsa onlara da bakabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: They Killed Kenny
Atış talimi için silah arıyorum kafamda kral xps derya mk 10 hanic lever action var açıkçası çok bilmediğim için en popüler bunlar herhalde bunları biliyorum özellikle kral xps baya hoşuma gitti fakat silah olarak nasıllar bilmiyorum. Önerisi olan varsa onlara da bakabilirim
Typhoon f12 satın aldım birkaç ay önce 4-5 farklı yerli ve yabancı fişek markasını denedim,farklı ağırlıklarda fişek attım ve daha bir sıkıntı görmedim,çanta kırık çıkmıştı fabrikaya durumu bildirdim ertesi gün yenisini kargoladılar,ilgililer.
Tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
quote:
Typhoon f12 satın aldım birkaç ay önce 4-5 farklı yerli ve yabancı fişek markasını denedim,farklı ağırlıklarda fişek attım ve daha bir sıkıntı görmedim,çanta kırık çıkmıştı fabrikaya durumu bildirdim ertesi gün yenisini kargoladılar,ilgililer.
Tavsiye ederim.
Vuruş isabeti nasıl? Tutukluk yaptı mı hiç?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
quote:
Tavsiye ederim.
Vuruş isabeti nasıl? Tutukluk yaptı mı hiç?
Yok hiç tutukluk,fişek sıkıştırma yapmadı.Atışları gayet isabetli,ağırlığına v.s alıştıktan sonra çok zevkli bir tüfek. -
S.a arkadaşlar 2 yıl önce almış olduğum cesa marka tüfeğimi severek kullanıyordum ama son yapmış olduğum atışlarda fişeğin geri gelmesini engelleyen tırnak kırıldı. Bende yıba çarşısındaki tamircileri aradım Cok uçuk fitatlara yaparız hallederiz dediler ama hepside yuvarlak konuştu. Bende itibar edemedim. Daha sonra araştırırken cesanın fabrika numarasını buldum aradım ALİ EKREM SARAÇ diye bi usta cıktı telefona aşırı derecede ilgilendi stoklarda var yollarım dedi. Dedim borcum ne olur aldığım cevap şu.; tüfek benim tüfeğim ne borcu çok şaşırdım.
Uzun lafın kısası cesadan cok memnunum almak isteyenler gönül tahatlığı ile alabilirler fiyatına aldanmayın ucuz diye. Kaliteli bir tüfek. Bu paraya böyle tüfek yok
Herkese merhaba ilk defa tüfek alacağım hedefe atış yapacağım sadece sizce bu tüfek nasıl 1.000 tl sizce riske gireyim mi yoksa 1.000 daha ekleyip uts 15 mi alayım?
www.yabanavmalzemeleri.comKral Arms MARINE | Pompalı | Av Tüfeğihttps://www.yabanavmalzemeleri.com/KRAL-ARMS-MARINE-POMPALI-AV-TUFEGI,PR-249842.html -
kral ve torun da uzak dur özellikle torun tavsiye etmem.Otomatik te tavsiyem huğla renova olacaktır.Pompalı savunma amaçlı kullanılır hedefe atış için tavsiye etmem.Süperpoze alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: ugpa7
Herkese merhaba ilk defa tüfek alacağım hedefe atış yapacağım sadece sizce bu tüfek nasıl 1.000 tl sizce riske gireyim mi yoksa 1.000 daha ekleyip uts 15 mi alayım?
https://www.yabanavmalzemeleri.com/KRAL-ARMS-MARINE-POMPALI-AV-TUFEGI,PR-249842.html -
kral xps taktikal 12cal
derya mk-12
armsan rs-s1 12cal
ak tarzı mı yoksa ar tarzı mı seçmek daha mantıklı özellikle aksesuar uyumluluğu ve çeşitliliği anlamında ? bunlara ek olarak önerileriniz nelerdir ? amaç hedefe atış yapmak. askerde g3 kullandıktan sonra o deneyime en yakın deneyimi sunacak silahı almak istiyorum . güçlü, yüksek ve tok sesli olsa iyi olur tabi bir de atış yaptığımda silahı hissetmek istiyorum tepme olarak. amacım tamamen görsellik ve hobi olarak hedef atıcılığı olacak.
kral xps bende var fena değil gaz ayarını yaptıkdan sonra hiçbir sıkıntı çıkarmıyorquote:
Atış talimi için silah arıyorum kafamda kral xps derya mk 10 hanic lever action var açıkçası çok bilmediğim için en popüler bunlar herhalde bunları biliyorum özellikle kral xps baya hoşuma gitti fakat silah olarak nasıllar bilmiyorum. Önerisi olan varsa onlara da bakabilirim -
Üstadım iyi günler
Typhoon Sierra 12 Black Bullpup av tüfeği almayı düşünüyorum memnun kaldınız mı.
iyi bayram tatilleri.
İyi günler
Evet memnunum bir sıkıntı yaşamadım
Ama çok yoğun kullanım imkanım olmadı, ara sıra vakit buldukça atışa gidiyorum o şekilde kullanım ile gayet memnunum
İyi bayramlar
müsadenizle işin ustaları var diyerek soru sorma ihtiyacı duydum ; corona sonrası epilepsi tanısı konuldu ilaç tedavisi yaşadım ve bitti, şimdi yarım dönüm bir arsa aldım en yakın komşum 7 km uzakta dediklerine göre domuz/kurt iniyormuş bu yüzden korunnma adına bir av tüfeği almak zorundayım ama epilepsi kaydı yüzünden zorda kalıyorum nasıl legal olarak av tüfeği alabilirim konuda fikir rica edeceğim.
-
üstadım bulpup tüfekler konusunda deneyiminiz var mı
iki marka arasında kararsız kaldım
Typhoon Sierra 12 Black Bullpup Otomatik Av Tüfeği
Typhoon Sierra 12 Black Bullpup Otomatik Av Tüfeği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X