Şimdi Ara

Avaholm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha 1 gün önce güncellenmiş. yönetimle falan alakam yoktur, sadece kaliteli server arayışı içinide olan bi adamım belirtiyim.
    e yıllar önce nebula scriptlerini dağıtması haricinde bronxa güvenim sonsuzdur tabii. (bilmeyenler için, bronx nebulanın ilk developerıdır)
    bu adresteki ise 4 yıldır yılan hikayesine dönmüş corbeaunun devamı olacak heralde, uo serverı demeyelim artık :)
    çünkü bronx bambaşka bişeyin peşinde bildiğim kadarıyla.

http://www.avaholm.com/

• Siteyi takip ediyorum bana gore suanki hiziyla açilmasi 1 sene surer çok yavas ilerliyor.
  • World Of Wacraft'ı özenerek yapmışlar.kendilerine ait bir tarzları yok.buda demek oluyorki bu adamlar boş bir iş üzerinde çalışıyor diyebiliriz. eğer ki kendileri bir hikaye yazıp hiçbir sunucunun kullanmadığı tarzda zindanlar mekanlar vs. tarzında bir harita yazsalarmış o zaman takdire değer olurmuş.sitelerinde rehberi açar açmaz wow u anımsatıyor ne yazıkki. Ha tabi derseniz biz zaten WoW u UO ya getiriyoruz.O zaman kolay gelsin.
  • valla avaholmu savunmakla uğraşmak istemiyorum ama

şimdi bi wowa özenmişler demişsin.
    sonra da kendileri bir hikaye yazıp hiç bir sunucunun kullanmadıgı zindanlar mekanlarla bir harita yazsalarmış demişsin.
    adam zaten bunu yapmış? dediğin çelişkili.
    demekki siteyi pek gezmemişsin. gerçi forumda yazmıştı sitenin rehberinde falan yazmıyor bu. o yüzden görmemiş olman normal.

ya da wow gibi zindanlara partiyle girmek falan boş iş demeye çalıştın
    ona bişey demem.
  • oha wow demiş eleman yuh

soruyorum neresi wow a benziyor??
  • Daha çok zamanı var bence Avaholmun.
  • haftaya ya da bu hafta beta başlıyor 50 kişiyle test edilicek server
    ne kadar sürer bilmiyoruz tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Daha çok zamanı var bence Avaholmun.

4 yıldır yapılıyor bu yaz bitmeden açılır
  • Artık bu projelere güvenemiyorum maalesef. Dipsiz kuyu projesini hevesle bekliyordum ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım maalesef. Umarım bu projede aynı şekilde sonlanmaz.
  • İşin ucunda Bronx varsa %100 güvenebilirsin.

Bronx'tan açıklama 27 Haziran 2009 ;

Arkadaşlar sunucu siparişini geçen hafta verdik, henüz hazırlanmadı ne yazık ki, bekliyoruz, alpha'da yer alacak oyuncularımız UOML yüklemeleri gerekiyor, Phoenix istemcisini siteden indirebileceksiniz yaklaşık 9 mb.

Ayrıca yasal gereklilikden ötürü, oyuna katılabilmeniz için 13 yaşını doldurmuş olmanız gerekmekte, doğum tarihi bilgisi olmadan kayıt olmuş kullanıcılarımız ayarlar ekranından doğum günlerini güncelleyebilecekler.

Alpha yayını başlarken sitemize de genel bir güncelleme yapılacak, bu güncelleme;

- Ayarlar ekranı
    - Forum mesaj düzenleme, alıntı yapabilme
    - Profil sayfası & avatar desteği
    - Siteye ve sunucuya bağlı oyuncu istatistikleri
    - Rehber harita güncellemesi
    - Proje Takip Sistemi (PTS)

eklentilerini içerecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTuu -- 27 Haziran 2009; 20:18:31 >

• PHOENIX İSTEMCİSİ

Avaholm'de UO tabanı üzerinde yaptığımız geliştirmelerden belki de en can alıcısı kullanıcı arabirimini yenilemekti. Phoenix işlemcisi sadece daha modern bir arayüz değil aynı zamanda tüm motor işlemlerin klasik UO istemcilerine göre daha hızlı ve rahat erişebildiği bir platform.

HESAP/ŞİFRE GİRİŞ EKRANI

Avaholm.

GENEL GÖRÜNÜM

Avaholm.

EYLEM YÜRÜTÜM SİSTEMİ

Avaholm.

EŞYA BİLGİ SİSTEMİ

Avaholm.

KARAKTER BİLGİ SİSTEMİ

Avaholm.

BÜYÜ BİLGİ SİSTEMİ

Avaholm.

KONUM BİLGİ SİSTEMİ

Avaholm.

• Bronx'tan açıklama 4 Temmuz 2009 ;

Arkadaşlar tekrar merhaba, alpha sunucumuz bugün teslim edildi. Öncelikle sponsorumuza teşekkür ediyor ve hepimize hayırlı olsun diyorum. Kurulum işlemleriyle ilgileniyoruz, bu hafta içi yayına geçebileceğimizi tahmin ediyorum, buraya kadar bizden desteğini esirgemeyen tüm oyuncularımıza teşekkürü bir borç biliyoruz.

Alpha yayınında görüşmek üzere!
  • http://twitter.com/avaholm

Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Sunucunun açılışına çok az kaldı...
  • bu hafta yüzde 90 açılıormuş. heyecanla bekliyoruz bakalım:)
  • her hafta bu hafta acilcak deniyor bi acilamadi ya.. ph 0 olur umarım
  • ph mı:)
    naptın abi.
    skill kasmak fln olmayacak. farklı bi server. wow, warhammer gibi yaratık keserek ya da action yaparak kasacaksın level. sonra level atladıkça skill ve stat kazanıcaksın.

gerçi sitede bu tarz gerekli açıklamalara ulaşmak pek mümkün değil. forumlarda laf arasında bronx yazıyor işte her gün takip edenler öğrenebiliyor.
    sen de haklısın bilmemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uhur

ph mı:)
    naptın abi.
    skill kasmak fln olmayacak. farklı bi server. wow, warhammer gibi yaratık keserek ya da action yaparak kasacaksın level. sonra level atladıkça skill ve stat kazanıcaksın.

gerçi sitede bu tarz gerekli açıklamalara ulaşmak pek mümkün değil. forumlarda laf arasında bronx yazıyor işte her gün takip edenler öğrenebiliyor.
    sen de haklısın bilmemekte.

Valla sadece yüzeysel bi bakmistim siteye öyle bilmiyodum =) sağol aydinlattigin icin.
  • Hoş ama oynamayacağım.Levellı ultima online oynuyacaksam gider wow oynarım veya voyage century online
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.