Şimdi Ara

avansas kargo bedava / 31ekim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.905
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16-31 Ekim 2017 tarihleri arasındaki siparişleriniz tüm Türkiye’ye ücretsiz teslim edilecektir.
    A3, A4, A5 Fotokopi Kağıdı, Gıda ve Sıvı Temizlik ürünlerinin toplu alımında ek kargo ücreti talep edilebilmektedir.
    Toplu alımlarda Avansas.com siparişi iptal etme hakkını saklı tutar.
    http://www.avansas.com/page/kargo-bedava.html

• yokmu indirim kuponu
  • http://www.avansas.com/avansas-office-pen-tukenmez-kalem-0-7-siyah-10lu.html

güzel kalem, geçen seferki kampanyada almıştım. ( 2.96 TL / 10 ADET )
  • kargo bedava diye erikli 6lı suyu 5.25 den 6.25 e çekmişler keşke eskisi gibi 50 lira üzerine bedava olsaydı. neyse 31 ekimden sonra yine düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: rxxt

http://www.avansas.com/avansas-office-pen-tukenmez-kalem-0-7-siyah-10lu.html

güzel kalem, geçen seferki kampanyada almıştım. ( 2.96 TL / 10 ADET )

Bende almıştım güzel akıcı kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye??? niye???

• kargosunun bedava olmasından başka hiç bi avantajı yok, neden avansas ı tercih edelim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    300 lü kulak çöpü süper fiyat. 120 li ıslak mendil güzel fiyat. çöp torbaları güzel fiyatlı. saklama poşetleri güzel fiyat. böyle şeyler bizim burada marketlerde 1 2 tl daha pahalı. gidip nerede ucuz diye onu arayana kadar 20 liraya birsürü şey aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

300 lü kulak çöpü süper fiyat. 120 li ıslak mendil güzel fiyat. çöp torbaları güzel fiyatlı. saklama poşetleri güzel fiyat. böyle şeyler bizim burada marketlerde 1 2 tl daha pahalı. gidip nerede ucuz diye onu arayana kadar 20 liraya birsürü şey aldım.

kulak çöpü kulanmayın hocam.kiri daha da ileri itmekten ve orta vade de kulak sorunlarına yol açmaktan başka işe yaramıyor.kulak kendini temizleyen bir organ.kirlerin kuruyup kendiliğinden döküldüğünü fark edeceksiniz.
  • bilinçsiz kötü kullananlardan değilim vakit ayırıp önemli bir uyarıda bulunduğun için teşekkürler. çok fazla ileriye sokarsan cok zararlı parmağın gireceğinden az daha içerisinde kalan suyu ve zamanla zaten içeriden dışa gönderilen kiri temizlemek için kullanıyorum 10 yıldır kullanıyorum cok sukur hiç bir sorunum yok. ama çok içeri sokup kulağın kendi yağına kadar temizleyenler ilerde çok sorun yaşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: smclk89

kulak çöpü kulanmayın hocam.kiri daha da ileri itmekten ve orta vade de kulak sorunlarına yol açmaktan başka işe yaramıyor.kulak kendini temizleyen bir organ.kirlerin kuruyup kendiliğinden döküldüğünü fark edeceksiniz.

Burnumda kullanıyorum çok işe yarıyor
  • "Keyf-i Ala" türk kahvesi fiyatı ayni, 10'lu paket 22,79TL.

fiyat uygun, işyerleri icin vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guzelyali

"Keyf-i Ala" türk kahvesi fiyatı ayni, 10'lu paket 22,79TL.

fiyat uygun, işyerleri icin vs.

tadı nasıl
    mehmet efendi yerini tutar mı?
  • hmmm bedava kargo için 50 tl sınır vardı geçenlerde baktığımda, şimdi sınırsız demek
  • Geçen ana kart için pil gerekliydi en uygun avansas daydı üstüne kargo bedavaydı.2-3 tllik şey için bedava kargo gelince utandım yeminle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Geçen ana kart için pil gerekliydi en uygun avansas daydı üstüne kargo bedavaydı.2-3 tllik şey için bedava kargo gelince utandım yeminle

ben de migrostan 2 li duracell anakart pilini 3 liraya falan aldım da anakarttaki bitik pili yerinden çıkaramadım yaw :D
  • Hocam yanda tırnak var ona bastırdığınızda pil kendisini bırakıyor

http://www.youtube.com/watch?v=AkNXDRUfWoU&t=1m20s
  • Ağustostaki kargo bedava olayında 5li A4 kağıttan 5 adet yani 25x500 almıştım kargo da çıkmadı, 1 hafta içinde de teslim edildi. Seviyorum avansası :).

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.