Şimdi Ara

Avansas Ürün Önerisi (Kargo Bedava) Güncellendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
12
Favori
49.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU avansans cok tuhaf ilk defa siparis verdim ürün gelmedi ama teslim edildi olarak gorunuyor simdi , 1 pazar gunu siparis verdim 1 iş gununde teslim diyordu kendi araclarıyla 3 gun oldu ürün gelmedigi gibi birde teslim edildi diye gorunuyor aradım musteri hizmetlerini dedim almaktan vazgecdim getirmeyin.
  • benimkiler 1 günde geldi. peçete tek katlı. diğerlerinde sıkıntı yok zaten bilindik ürünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Kağıt havlu ile ilgili bir bilginiz var mı? Veya sizin özelinizde genele soralım, kullanan oldu mu?

Alıntıları Göster
    benim sipariş geldi, çok dandik gerek yok uzak durun. Teno daha kaliteli bundan hem de daha ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleeptalkercat

benim sipariş geldi, çok dandik gerek yok uzak durun. Teno daha kaliteli bundan hem de daha ucuz

Alıntıları Göster
    Benimki de bugün geldi hocam :)
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ürün tesliminde isim soyisim ve imza aldılar mı? sabah sabah gözümü açmadan getirdiler siparişi, kağıdı imzaladım ama kendime gelemediğimden hala huylanıyorum neyi imzaladım acaba diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nArc

Ürün tesliminde isim soyisim ve imza aldılar mı? sabah sabah gözümü açmadan getirdiler siparişi, kağıdı imzaladım ama kendime gelemediğimden hala huylanıyorum neyi imzaladım acaba diye.
    Ben İstanbul'da değilim hocam bana kargo getirdi.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Yine de sağolasın cevap için
  • Evet imzalatiyorlar, uzun süredir ara ara alışveriş yapıyorum bu siteden. Uygun zamanlar oluyor çay ve kahvelerde. Kendi markalı kalemleri de baya iyi neden hala mobil uygulaması yok anlamadım ama daha buyuyemedi pek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lahilama L kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim üstadım
  • benim de bu sabah geldi. kargo bekliyordum kendileri getirdi. pğaketleme biraz saçma olmuş. bisküvileri en alta koymuşlar ezilmiş hep. kağıt bardakların da ambalajı yırtıktı da işte uğraşmaya değmez çok ucuz olduğu bi de kod kullandığım için çok ucuza geldi o yüzden önemsemedim.
  • Avansas Ürün Önerisi (Kargo Bedava) Güncellendi

Pazar gününden beri sipariş hazırlanıyor. 1 günmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jüpiter kullanıcısına yanıt
    hocam siparişi iptal etmiş olabilirler bi mhyi arayın. benim geçenlerde bi hesapdan bi kaç farklı siparişle (kod kullanarak) kagıt falan siparişim olmuştu. ilk siparişi gönderdiler diğerleri hazırlanıyorda kaldı. aradım mhdeki kız şaşırdı sizi aramadılarmı siparişiniz iptal olmuş... neyse kayıt açtı geri arayacaklar diye bi hafta oldu hala arayan yok avansasıda bildiğim için direkt harcama itirazı yaptım bankaya. beklemedeyim şu an için.
  • Sitelerinde sıkıntı var, teslim edilen sipariş halen hazırlanıyor gözüküyor. Ayrıca sitelerinde arama yaptığımda çıkmayan kağıt ve fiyatı akakçeden çıkıyor, linkten sipariş verdim, zorda olsa geldi, halen çıkıyor ama sepete eklenmiyor :)
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    MH'ni aradım önce banttan kargoya teslim edildiğini öğrendim; sonra MH'ne ulaşıp sordum, o da aynısını söyledi durumu izah ettim kargo takip numarasını öğrendim. Dün gelmişler, bulamamışlar bilgi kağıdı bırakmışlar diyor ama ortada kağıt falanda yok.
    Avansas ve yurtiçi kargo'da sıkıntılı.

Teşekkür ederim, sağ olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yurtiçinde son zamanlarda sıkıntı var , salı günü güya gelmişler adreste bulamamışlar işleri güçleri yalan hadi diyelim bir karışıklık oldu yanlış yere gittiler insan arar değil mi arayan soran da yok
    Takip sayfasına dün alıcı adreste bulunamadı yazıyordu bugün dağıtım günü bekleniyor şeklinde düzeltildi

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Bir defasında evde bu kargocuları bekledim dağıtımda mesajına istinaden :-)
    Sonra sitelerinden: "Alıcıya adreste ulaşılamadığından, adrese bilgi notu bırakılmıştır" mesajını gördüm.
    Bildiğim halde indim aşağı baktım, kağıt falan yoktu. Zaten evdeydim kimse gelmedi. Mh'ne durumu anlattım yok elektrik kesildi mi? Bilmem ne diyor ben dedim kağıt yok. Neyse gelmiyorlar kağıt bıraktık diyorlar. Gidip şubeden kendim aldım zahmet olmasın, yorulmasınlar.
    Bir kere de ayakkabı satın almıştım kutunun halini anlatamam, kutuyla maç yapmışlar.
    İnsan işine saygı duymalı, ekmeğini hak etmeli....

Dün öğleden sonra 3 te verdim, hala hazırlanıyor diyor ama sabah teslim edildi saat 10:00 civarı.
    Yok hocam ben şube çalışanlarını az çok tanıyorum 3-4 yıldır aynı elemanlar ile haftada en az 2 kere görüşüyoruz ama bazen yaptıklarını anlamak mümkün değil

• Size dediklerini yapmışlar 1 günde teslim etmişler.

Dün geldiler mi bilemiyorum? Günahları boyunlarına. Dün evde yoktum fakat bilgi notu yok etrafta. Daha öncekinde evdeydim ve %100 gelmediler.
    Herkes aynı değil, 'bazıları' geniş, rahat ve yüzünün derisi kalın oluyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.