Şimdi Ara

Avantajixten de çok para veriyorum :) / n11 içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Firma #n11
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    N11 - okula dönüş kampanya kuponlarını kullanabileceğiniz alışverişlerde üzerine para veriyorum

kampanya şartları :http://www.n11.com/kampanyalar/okula-donus-kampanyasi-indirim-kuponu?icid=200501_b_okula-donus-kampanyasi-indirim-kuponu

KİME: SADECE NAKİT ÖDEME YAPANA

NASIL ? Benim hesabım, benim kredi kartım, benim kuponum kullanılır...

ürünü seçersiniz, ürün linki ve teslimat&fatura bilgilerini iletirsiniz... Para hesabıma geçtikten sonra hızlıca işleminiz tamamlanır.

daha önce bu şekilde alışveriş yapmayanlar KK Yardımlaşma kulübünü bir incelesinler. Yine de aklına yatmayan var ise, gereksiz yere ikimizin de vaktini harcamasın lütfen

2 iş günü içerisinde kargolanmayacak ürünler için işlem yapılmaz. otomatik kargo teslim bilgisi geldikten sonra bilgi vermezseniz 1 gün sonra alışveriş tamamlanır.

70 TL çek (min.sepet 600 TL) için üzerine 10 TL veririm, 80 TL indiriminiz olur... 600 TL için bana 520 TL ödeme yaparsınız

100 TL çek (min.sepet 1.500 TL) için üzerine 20 TL veririm, 120 TL indiriminiz olur... 1.500 TL sepet için 1.380 TL ödeme yaparsınız

150 TL çek (min.sepet 2.500 TL) için üzerine 30 TL veririm, 180 TL indiriminiz olur... 2.500 TL sepet için 2.320 TL ödeme yaparsınız

NAKİT ÖDEME YAPARSINIZ, BENİM KARTIM, BENİM HESABIM, BENİM KUPONUM İLE İŞLEM YAPILIR...

ayrıca
    100 TL (ve alt çeklerin tamamı) yüklü, takip eden tüm kuponları kazanabileceğiniz HESAP 50 TL ye devir edilir. mail adresi devredilmez, çünkü o mail adresi yok :)

Kuponlar aktif
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.