Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
64.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

Hocam inanir misiniz biraz once aradim musteri hizmetlerini kadina dedim ki 2019 100unuzu gulduren kampanyayi sordum

Kadin dedi ki oyle bir kampanyamiz yok siteden bakiyorum oyle bir kampanyamiz yok dedi.

Ben de dedim ki ben nasil gorebiliyorum ayni siteden bakiyoruz.

Dedim donanimhaber den link attilar ordan goruyorum, size linki soyleyeyim girin dedim.

Linki tek tek heceledim, kadin 100mbit ask 89.99 lirayi gorunce sasirdi ve "aaa boyle bisey mi varmis" dedi.

Anlamiyorum musteri hizmetlerinin nasil.haberi olmaz
    Yeni tarifeler gece saat 00:01 de aktif olacak görmemeleri doğal. Görse de satış yapamaz zaten 2019 tarifesi bunlar.

Burada hazırda bekleyen tarifelerin linklerini paylaştılar. 2019 başlangıcında onlarda siteye girenlerde görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gderebasi -- 31 Aralık 2018; 16:20:26 >

• 2020 aralık ayına kadar 50 mbps sınırsız kafa rahat olucak ancak taahhüt bitimine yakın arkadaşların dediği gibi 100 mbps AKS tarifesine geçişe izin verilirse ona geçmeyi düşünüyorum.Hoşuma gitti o tarife tamam 19:00-24:00 arası hız 25 mbps düşüyor ancak 25 mbps hızda çok çok kötü bir hız değil ki günümüzde çoğu kişinin kullandığı güncel hız.Benim 100 güldüren kampanyasına geçmeden önceki tarifeminde hızı 25'idi gayetde yetiyor sırf 9 tl farkla 50 mbps sınırsız olucak diye değiştirdim.Ayrıca sadece 5 saat hız 25 mbps olarak kalıcak kalan 19 saatde hız sınırsız 100 mbps olucak.Bunun üstüne birde tvde üst paket ve altın sinema paketi veriliyor.Bunlarıda hesaba katınca benim düşünceme göre gayet güzel gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

gençler ne bu şiddet bu celal.
    100 mbit lik tarifeye ask ile bağlanırsan güdne 816gb veri indirebiliyorsun. ayda 24tb, var mı bunu koyacak yeriniz? neyini beğenmiyorsunuz?

50mbit limitsiz ile günnde 500gb indirebiliyorsunuz.

yani 100 mbit ask li tarifeye geçin. ben 50mbit limitsize geçtim amaşu tarifeyi görünce pişman oldum valla
    Ayda 1 kezden fazla tarife değişikliği yapılmadığından dolayı bugün değil ancak yarın yani 1 Ocak itibariyle taahhütünüzü bozarak bir kaç günlük indirim bedelini ödeyip yeni açıklanacak paketlere de geçebilirsiniz.

• mega_north kullanıcısına yanıt
    seedbox çok tutarsız, rezalet çünkü bir serverı onlarca kişiye paylaştırıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaunterTR

2020 aralık ayına kadar 50 mbps sınırsız kafa rahat olucak ancak taahhüt bitimine yakın arkadaşların dediği gibi 100 mbps AKS tarifesine geçişe izin verilirse ona geçmeyi düşünüyorum.Hoşuma gitti o tarife tamam 19:00-24:00 arası hız 25 mbps düşüyor ancak 25 mbps hızda çok çok kötü bir hız değil ki günümüzde çoğu kişinin kullandığı güncel hız.Benim 100 güldüren kampanyasına geçmeden önceki tarifeminde hızı 25'idi gayetde yetiyor sırf 9 tl farkla 50 mbps sınırsız olucak diye değiştirdim.Ayrıca sadece 5 saat hız 25 mbps olarak kalıcak kalan 19 saatde hız sınırsız 100 mbps olucak.Bunun üstüne birde tvde üst paket ve altın sinema paketi veriliyor.Bunlarıda hesaba katınca benim düşünceme göre gayet güzel gibi duruyor.
    bende 25 var mesela 4k videolar takılmadan izlenebiliyor
    ama download dersen bi 50 ,100 değil tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: mega_north

kardeş bol keseden sallıyorsun.

sık sık reddit okurum, adamlar 500gb indirme yapanı bile istediği gibi banlayabiliyor.
    şu an Türkiyedeki şartlar inanamayacağım bir konuma geldi, ben inanamıyorum valla.

avrupa hakkında delilsiz sallama, çıkar delillerini ben de sana bulayım.

ayrıca seedbox örneinden bakalım, adamlar kafasına göre hızını kısıp açabiliyor, yoğunluk zamanına göre.

bulsana bu siteden bana limitle alakalı bir bölüm

• herkese selam arkadaşlar 8 yıllık TÜRKSAT müşterisiyim ………….son 12 aydır 100 mbps 500 gb duran kotalı kullanıyordum,kota kalkmayacak sınırsız olmayacak diye 4 gün önce 100 mbps 100 gb akn li tarifeye geçtim taahhütlü ,şu an itibariyle sınırsız a çevirmişler şaşırdım kaldım açmışlar muslukları herkes öyle mi acaba yoksa yer yer sıraylamı aıyorlar bursa merkez ikamet.şu an da tam sınırsız 100 mbps indirme yapıyorum kalın sağlıcakla,,,
  • Akn verisini geçen kullanıcılar gece 12den sonra geçicek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz ben bulamadım sitede bu aks li tarifeleri?
  • bourne730 B kullanıcısına yanıt
    niye bu kadar sasirdiniz 7 saat onceden olmus alt tarafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaedHrOS

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,582,mevcut-musteriye-ozel-100-gulduren-kampanyasi

bu tarifeye geçtim burada cihaz ücreti ile söylediğiniz fiyata gelecektir tahmin ediyorum ki..

Alıntıları Göster
    bende yüzgüldüren e geçtim 99 tl hersey dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Link verebilir misiniz ben bulamadım sitede bu aks li tarifeleri?
    100'ünüzü Güldüren Kampanyası

Eğlenceyi Kaçırma Kampanyası

Hayatı Yakalayan Kampanyası

• ASK yerine AMK'de gelebilirdi.

Her türlü sınırlamaya HAYIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

hocam oyle rakamlar koymuslarki karar veremedim

50mbit sinirsiza taahut yenilersem 92 lira

100 mbit ask alirsam 90 lira

karasiz kaldim.
    Hocam 81 liraya 100 mbps aks tarifesine geçtim, o daha mantıklı geldi.
  • gderebasi kullanıcısına yanıt
    Sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılırken en az diye satılsa daha iyi bu sayede müşteriler diğer saatlerde sevinirler en azından 25 diye aldım 50 geliyor 100 geliyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.