Şimdi Ara

Avast Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç haftadır bedava antivirüs aramalarım sonucu avast'ta karar kıldım ve ayrıca son antivirüs testlerinde avast ücretsizler içinde hep üst sıralarda olması tercih etmeme sepep oldu. Benim öğrenmek istediğim avastı kurduktan sonra bir mail adresi istedi ve kayıt oldum daha sonra doğrulama linki geldi şifreyi yazarak doğruladım 1 yıllık lisans verdi bu lisans bittiğinde tekrar kullanmak için ücret istiyormu yoksa tekrar aynı mail ile etkinleştirme yapabiliyormuyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puyol_5 -- 14 Ağustos 2013; 22:32:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: puyol_5

Bir kaç haftadır bedava antivirüs aramalarım sonucu avast'ta karar kıldım ve ayrıca son antivirüs testlerinde avast ücretsizler içinde hep üst sıralarda olması tercih etmeme sepep oldu. Benim öğrenmek istediğim avastı kurduktan sonra bir mail adresi istedi ve kayıt oldum daha sonra doğrulama linki geldi şifreyi yazarak doğruladım 1 yıllık lisans verdi bu lisans bittiğinde tekrar kullanmak için ücret istiyormu yoksa tekrar aynı mail ile etkinleştirme yapabiliyormuyuz ?

1 yıllık süre bittiğinde tekrar mail adresinle yeniliyip ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

quote:

Orijinalden alıntı: puyol_5

Bir kaç haftadır bedava antivirüs aramalarım sonucu avast'ta karar kıldım ve ayrıca son antivirüs testlerinde avast ücretsizler içinde hep üst sıralarda olması tercih etmeme sepep oldu. Benim öğrenmek istediğim avastı kurduktan sonra bir mail adresi istedi ve kayıt oldum daha sonra doğrulama linki geldi şifreyi yazarak doğruladım 1 yıllık lisans verdi bu lisans bittiğinde tekrar kullanmak için ücret istiyormu yoksa tekrar aynı mail ile etkinleştirme yapabiliyormuyuz ?

1 yıllık süre bittiğinde tekrar mail adresinle yeniliyip ücretsiz kullanmaya devam edebilirsin.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sudafed kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.