Şimdi Ara

avast hakkında bilgi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben nortonu kaldırıp avast kurdum..

görev çubuğunda yuvarlak a simgesinin üstüne mouse ile geliğimde avast!erişimde tarama: 7 sağlayıcıdan toplam 6 i çalışıyor. yazıyor bu ne demek.

bide kurduğumdan beri hiç uyarı felan vermedi bir kere tarama yaptım ondada virüs bulamadı..
    nortonda arasıra bana uyarı geliyodu. ama bu avast öylece duruyor.

güvenli bir programmıdır bu?

• Bırak avastı nortonu Kaspersky kur, gözün antivirüs görsün. Bende avast kurmuştum . Bi gün uyarı verdi nette verdi ama virüsüde aldı. Format attım. Sonra kasper kurdum. Memnunum
  • bu kaspersky free mı eger oyleyse turkce versiyonu war mı warsa yukleyebılıcegımız bı lınk werebılıcekmısın ???

resmı sıtesınde download bolumunde

Kaspersky Internet Security 6.0
    Kaspersky Anti-Virus 6.0
    Kaspersky Personal Security Suite
    Kaspersky Anti-Virus Personal
    Kaspersky Anti-Virus Personal Pro
    Kaspersky Anti-Hacker
    Kaspersky Security for PDAs

bu kadar setup war hangısını yuklemek gerek ıkıncı olanı mı ayrıca turkce secenegı warmı
    yardım lutfen

ayrıca kaspersky cok kasıyo dıolar awastı bende kasmadıgı ıcın tercıh ettım ıyımı yaptım kotumu yaptım karar weremedım ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlm -- 22 Mayıs 2006; 0:48:56 >
  • avastta cıkan o yazı tarayıcıların hangisinin calıstıgını göstermektir.tarayıcılar ne dersen web kalkanı exe uzantılı acma falan filan gibi seyler.7 tarayıcıdan 6 sının calısması demek 1 tarayıcın calısmıyo.o calısmayan tarayıcın ise outlook express tarayıcısı.hesap olusturmadıgın için o tarayıcı devre dısı
  • bildiğim kadarıyla anti-vırus personal free ollması lazım.avasta kasmıyo diyosun ama avast manyak kasıyo makinayı ve avastı silmek istesen silmiyi sitemde arıza cıkartıyo ben kaspersky kullanmadım ama sadece nod32 i kullanıyorum cok memnunum hem makinayı kasmıyo hemde cok işlevsel şimdiye kadar virüs bulasmadı makinama.yinede sen bilirsin kullanacak olan sensin

quote:

Orjinalden alıntı: dlm

bu kaspersky free mı eger oyleyse turkce versiyonu war mı warsa yukleyebılıcegımız bı lınk werebılıcekmısın ???

Kaspersky Anti-Virus 6.0
    Kaspersky Anti-Hacker

bu kadar setup war hangısını yuklemek gerek ıkıncı olanı mı ayrıca turkce secenegı warmı
    yardım lutfen

ayrıca kaspersky cok kasıyo dıolar awastı bende kasmadıgı ıcın tercıh ettım ıyımı yaptım kotumu yaptım karar weremedım ???

• nod 32 mi kaspersky mi simdi karar weremedim napicam yaw silinemiyosa nasil silecem ben bu awastı yaw :(((

nod 32 turkce mı bana turkce bı program gerek
  • bence avast gayet iyi, en azından kasmıyor. bende avast kullanıyorum ve çok memnunum. diğerleri resmen makinayı yoruyor. avasta evet

quote:

bu kaspersky free mı eger oyleyse turkce versiyonu war mı warsa yukleyebılıcegımız bı lınk werebılıcekmısın ???

Kaspersky Anti-Virus 6.0
    Kaspersky Anti-Hacker

yardım lutfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Root için detaylı bilgi?
    2 yıl önce açıldı
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benım wırus yazılımlarından ıyı anladıgım soylenemez o yuzden bı arkadasım bana awastı onermıstı turkce olması da benı cekmıstı yukledım bı kez tarama yaptı hıc bısey bulmadı zaten 2 hafta once format attırmıstım bısey bulmaması normaldı ama awast sankı bıraz kasıyo mu anlamadım gıttı baska program kullanmadıgım ıcınde net bısekılde kasıyo yada kasmıyo dıye kıyaslayamıyorum ?????
  • avast ta kasar biraz ama norton kepersky ve diğer antivirüslere göre avastın kasması devede kulak kalır
    avast sürekli güncellemeler yapar zaten ve eğer virüs görürse merak etme ciyak ciyak ötmeye başlar

quote:

benım wırus yazılımlarından ıyı anladıgım soylenemez o yuzden bı arkadasım bana awastı onermıstı turkce olması da benı cekmıstı yukledım bı kez tarama yaptı hıc bısey bulmadı zaten 2 hafta once format attırmıstım bısey bulmaması normaldı ama awast sankı bıraz kasıyo mu anlamadım gıttı baska program kullanmadıgım ıcınde net bısekılde kasıyo yada kasmıyo dıye kıyaslayamıyorum ?????

• quote:

Kaspersky Anti-Virus 6.0
    Kaspersky Anti-Hacker

yardım lutfen

Özelden cevap verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.