Şimdi Ara

Avast interneti yavaşlatıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet zamanında 2 yıl ücretli sürümünü kullanmıştım
    şimdi üstüne para verseler kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

evet zamanında 2 yıl ücretli sürümünü kullanmıştım
    şimdi üstüne para verseler kullanmam

Ben bir süre avast free + comodo firewall kombinasyonu kullandım, herhangi bir sıkıntı yapmamıştı.
  • En iyisi bit defender internet security 1 numaradır ama bazı bilgisayarlarda kasma yapabilir. Ondan eset smart security tavsiye ederim koruma ayarlarını yükseltip istenmeyen türden olabilecek uygulamaların algılanmasını etkinleştirirseniz çok şahane olur ilivid,portal sepeti vb. sayfa değiştiricilerden korur o özelliği açarsanız.
    Tabiki en iyisi kaspersky veya bit defender fakat kasma yapabilir. Avastı tavsiye etmem aslında programı seviyorum ama ne zaman demesem yüzümü kara çıkartmıştır. Şu an hem kasmasın hızlı olsun ve korusun istiyorsan eset smart security kullan. Ramden biraz daha fazla yer ama işlemciye yük bindirmez. Önemli olan da o zaten.
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    ram bol zaten önemli olan işlemciye yük binmesin
  • arkadaslar benim laptop 4gb ram var ve hizi ise 2.3ghz
    windows 8.1 64 bit kurdum ve uzerinede avast premier kurdum
    suan bilgisayar acayip takiliyor internette yavas
    avasti silicem fakat hangi antivirus onerirsiniz kaspersky'mi ?
  • annonnka A kullanıcısına yanıt
    Bitdefender kur tavsiye ederim sistemin güçlü. Kasma internette dolaşırken hiç yok sistem taraması yaparken bile kasma çok az. Çok uygun fiyatlı kampanyası da var internet sitelerinde.
  • Gece itibariyle Avast Premium Security, Avast Cleanup Security ,Avast Driver ve Avast Chrome'u sildim. Bilgisayar öyle bir kendine geldi ki anlatamam. Aşırı mutlu oldum. Bildiğin üzerinden koca bir yük attı. Şimdi asıl konuya gelmem lazım ben avast üyeliğimi iptal etmem gerekiyor. Daha bir ay olmadı beş gün oldu tahminen. Nasıl yapacağım cidden çözemedim. Adamların sayfaları çok karışık direk sonuca eriştiremiyor... Yardımcı olabilecek bir cengaver var mı ?  

Bir daha asla Avast kullanmam. 4gb ram var pc'de iyice öldürüyor. 16gb ram takacağım ayın on beşinde yine avast yüklemem asla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.