Şimdi Ara

avast mı esed mi hangisi bilgisayarımı rahat tutar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bilgisayarım bu sıralar çok kasıyor.
    Bir arkadaş avastın bilgisayarı kastırdıgını söyledi ve esed indirmemi tavsiye etti bende bir konu açıyorum işte işletim sistemim :

W7 Home Premium 32 bit

intel core 2 duo 2.93Ghz

2gb ram

ekran kartı 723MB civarıydı ıntelG41 Express Chipset

sizce hangisi bana daha uygun

• önce format sonra eset smart security7 kur ve güncelle
    Birde üstüne sistem temizliği yaparsan tadından yenmez vallahi
  • bybursa B kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 3 hafta önce format attım zaten şu an dolu değil gereksiz ne varsa sildim yine format mı atmak zorundayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet07400

yaklaşık 3 hafta önce format attım zaten şu an dolu değil gereksiz ne varsa sildim yine format mı atmak zorundayım ?

Yok ne gerek var formata bir daha. Fakat eset 7 kurma. Fazla rame sahip değilsin. Benim sana tavsiyem şu olur. Virüs programı kurmadan kullan fakat çok dikkat et girdiğin sitelere. Chrome da falan reklam engelleyici eklentiler var. Onları kullanırsan bir nevi kendini korumuş olursun.
  • Eset öneririm.Avastın gözden kaçırdıkları çok oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

quote:

Yok ne gerek var formata bir daha. Fakat eset 7 kurma. Fazla rame sahip değilsin. Benim sana tavsiyem şu olur. Virüs programı kurmadan kullan fakat çok dikkat et girdiğin sitelere. Chrome da falan reklam engelleyici eklentiler var. Onları kullanırsan bir nevi kendini korumuş olursun.

ben yinede bir virüs programı bulunsun isterim tavsiyen için saol. Bu arada reklam engelleyici Adlblock da ekli bulunuyor

• sence esedin hangi sürümünü indirmeliyim benim sisteme hangisi daha uygun olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet07400 -- 25 Ağustos 2014; 12:06:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sence esedin hangi sürümünü indirmeliyim benim sisteme hangisi daha uygun olur ?

7 serisi işini rahatlıkla görür.
  • quote:

sence esedin hangi sürümünü indirmeliyim benim sisteme hangisi daha uygun olur ?

diğerleri nin dediğinin aksine eset çok ram yemez emin ol buna .bende şu anda kurulu.çok hızlı.Tek eksiği tam tarama biraz uzun sürüyor ama olsun değer ona.birde sen smart securitymim hangi sürümünü indirirsen indir farketmez çünkü otomatikman son sürüme güncelleyecek kendini.Eğer paralı alacaksan teknosada eset sm alana usb bellek ve sözlük hediye.Fiyatıda çok uygunhttp://www.teknosa.com/urunler/125250105/eset-smart-securitytranscend-jetflash-330-8gb-usbb

• avast

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Eset, çok ram kullanmaz @bybursa arkadaşın dediği gibi, 1 gb ramım olmasına rağmen sadece 22 mb civarında ram kullanıyor.
     avast mı esed mi hangisi bilgisayarımı rahat tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 26 Ağustos 2014; 12:06:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.