Şimdi Ara

<---------AVAST Tavsiye EDENLER---------> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk defa avasttan bir şikayet duydum vallahi

bu arada avastla ilgili yasadığım bir sorun icin topic acmıstım galiba arkadasta aynı sorunu yasamıs bakalım linki bulabilirsem

yenileme:http://forum.donanimhaber.com/m_3252978/tm.htm bu haltı yine avast temizledi ama çok sükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 9 Temmuz 2005, 2:06:28 >
  • Ya arkadaşım sana bir zararı var mı onun? yok. bırak çıksın bir süre sonra alışıyorsun. arkadaşlar ev versiyonuna kod yazdıktan sonra pro oluyor ve bunu yapmaya başlıyor.en azından ben de.İlk başlarda ben çok rahatsız oluyordum ama sonra alıştım.internet sayfası açtığınızda sayfada dikdörtgen şeklinde bir yazı çıkıyor.sonra kapanıyor.bir sorun yok yani.
  • ben sdc wprm ile ilgili bişii kurmusdum ama onceki formatta hatırlıorum yine avast kurmusdum (H.E. sanırım sendeki P.E.) ve worm a yakalanmadı daa doorusu yemedi yani bi sorun cıkmaısdı.avast idare edio ama sunu sorarım antivir xp yi ve crack ini indirebilceim link ve turkce pack i de olup olmadıını rica ederim
    TEWŞEKKÜRLER.
  • yav arkadaşlar avast güzel hoşda bende kurdum ama onda acaip bir problem yaşıyorum problem şu : avasr ile her taratmadan sonra pc yi yeniden başlattığım zaman yeni bir donanım bulundu , gerekli sürücüleri arıyor sonra buluyor yeniden yüklüyor 1- usb modem sürücüsü , 2 - ethernet kartın sürücüsü tahminim bu avast her taramasında bunların sürücülerini bulup siliyor virüs diye acaba diyorum ? varmı bi akıl verecek arkadaş ? neden yapar böyle ?
  • bu arada saat zabahın 5 ine geliyo formda benden başka bi allahın kulu yok bende oturmuş saf saf cevap bekliyom
  • maskel sagolasın kardeş senin sayende kaspersky da silemedıgım virüsü sildim yazın için sagol.şimdi aklıma gelmedi. bi türlü silemedigim virüsün adı galiba system 32 look 2 miydi oyle bi şeydi silmek ugruna panda mı yuklemedım avast mı yuklemedım.forumda kımse antiviri övmedıgı için bende yuklememiştim. virus 1 haftadır başıma bela olmuştu.sacma sapan adreslere baglanıyodu pc kafasına göre.şimdi makina cillop ilk günkü gibi.dedim format atmadan son bi kez daha bakıyım foruma dedım ıyıkı karsıma senın yazın cıktı.sagol maskel sagol antivir.kaspersky sana gülegüle.artık alayına isyan ölümüne antivir

• ya arkadaşlar ne karspersky ne bilmem ne...vs işte siz boşverin avastı yukelyin hem yavaşlatmıyor hemde coğu arkadaşların windowsu orjinal değil kaspersk iyi veya panda iyi demeyin cunku ojinal olmayan windowslarda bazı bir kac sistem dosyasını avast dısında diğer anti virüsler virüs görüyor ve silinyor sonrada format atmak zorunda kalıyoruz AVASTı tercih ederim eğer programı serialiyle falan isterseniz yollayabilirim ama bir kac sorun cıkarıyor cozumunu bende bulamadım lovedeath50@hotmail.com
  • ya arkadaşlar benım avast anti virüs programında sürekli bir hata cıkıyor kırmızı bir kutuda guncellleme hatası guncelleyemıomda avast lisans anahtarı gecersiz diyor ama program hala calısıor aklım ermedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: lovedeath50

ya arkadaşlar benım avast anti virüs programında sürekli bir hata cıkıyor kırmızı bir kutuda guncellleme hatası guncelleyemıomda avast lisans anahtarı gecersiz diyor ama program hala calısıor aklım ermedi

programın süresi dolmuş arkadaşım.hangi sürüm kullanıyorsun.bi adres attım pm ne oraya bak orada sürümünü arama motoruna yaz (ör: avast 4.7) verdiği seriali avast hakkında kısmına gir sorun kalmaz güncellemede.
  • ev sürümü kullanıp şifresini alıp sınırsız yapabilirsin bu arada avast süper bir virüs programı hem az işlemci-ram kullanıyor hem yeni virüslere karşı iyi..
  • Allah Allah kim demiş avast sistem kaynaklarını en az tüketen virüs programı die hala şaşıyorum bunu diyenlere yıllardır bu işlerle meşgulum ve avast kadar saçma bir av yazılımı gormedim tabi nortondan sonra ikinci sistem kaynaklarını tüketen ve virüs gelince ortadan kaybolan av yazılımı bu

Onu bunu bırakın avasta mahkum kalacağınıza NOD32 kullanın farkı yaşayın

[bu arda belirteyim sizin neyi kullandığınız umrumda değil nod32 ile de ortak değilim boşa yazmıyoruz bunları tabi neyi kullanacağınız tamamen size kalmış (siz forum üyelerinin en iyi güvenlik seviyesinde bir sisteme sahip olma çabanız iyi bir sonuç)]

bir daha yazayım
     <---------AVAST Tavsiye EDENLER--------->

Eset nod 32 2.5 kullanın farkı görün biraz araştırın sistem kaynaklarını en az tüketen ve virüslere hatta trojenlere geçit vermeyen anvirirüs yazılımı nedir hangisidir

Kurumsal Anti Virüs.. şu dört üründen hangisi?

Şüphesiz Kaspersky diğerlerine nazaran güvenlik anlamında çok daha tatmin edici sonuçlar verecektir. Gerçi Kaspersky'nin biraz sistemi yavaşlata sorunu var ancak diğer adaylarınızın da pek ondan aşağı kalır yanı yok )

Ancak, hem sistem performansını düşürmemek hemde çoook daha iyi derecede bir koruma sağlamak istiyorsanız Nod32 kullanmalısınız. Ancak Nod genelde profesyonel kullanıcılara hitap eden bir üründür. Her ne kadar arayüzü oldukça sade olsada kur-kullan yaklaşımında bazı yazılımlarınızla uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak doğru ayarlar ile son derece etkili ve hiçbir uygulamanın performansına ve stabilitesine etki etmeden kullanabilirsiniz.

Heuristic algoritmaları en kalteliğ antivirüstür. Hiç güncellemeden dahi kullanabilirsiniz. Şaka yapmıyorum...

Ayrıca piyasadaki en süratli 2. antivirüstür. Ondan daha süratli tarayan ve daha az sistem kayağı kullanan sadece Hauri var. Ancak o pek başarılı bir antivirüs değildir. Hiç önermem.

İyi çalışmalar diliyorum.
    alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chash -- 7 Mart 2007; 13:52:09 >

• şu son günlerde benim makinede avast her güncelleme sonrası yeniden başlatma istyor. eskiden böyle değildi. böyle bir sorun yaşayan başka biri var mı? nedir durum.
  • avast en berbat antivirüslerden biri yahuu bunu kim tafsiye eder
    türkçe die millet beğeniodu antivirüs olarak SIFIR
    kullandım bi ara sonra başka bi antivirüs bilgisayarında 200den fazla virüs bulmuştu:))) yuhh yani hikaye bi şi avast
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

avast en berbat antivirüslerden biri yahuu bunu kim tafsiye eder
    türkçe die millet beğeniodu antivirüs olarak SIFIR
    kullandım bi ara sonra başka bi antivirüs bilgisayarında 200den fazla virüs bulmuştu:))) yuhh yani hikaye bi şi avast

aynısı banada oldu.avast sildim kasperskı yukledim .pc de(spy-trojan-keylogger-casus yazılım) gibi birçok şey buldu..?
  • avast tan uzak dur.avira antivir veya nod32 dene.ayarlarını doğru yaparsan gayet başarılı programlar ayrıca çok soru sorarak seni rahatsız etmezler
  • Avast'ı kim önerdi sana arkadaşım?

• Vay be iki sene önce avast ne modaymış ama..

Süslü düldül.
  • bunu kim hortlattı ya
  • ben avast kullanıyorum 1 senedir fakat bence gerekli korumayı saglamıyor ama bilgisayarımada 1 senedir virus trojen vs icin de format atmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: exerion

ben avast kullanıyorum 1 senedir fakat bence gerekli korumayı saglamıyor ama bilgisayarımada 1 senedir virus trojen vs icin de format atmıyorum

Kullanma Antivir Burdan inndir Kullan Bu daha başarılı bir virüs avcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAZ_MTK -- 19 Mayıs 2007; 21:03:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.