Oyunu türkçe olarak oynamak istiyorsanız elimden geldiğince düzenledim. Yeni Çıkan DLC içeriği dahildir. Calypso ekibinden Sweaty teşekkür ederim çok yardımı oldu. Yaptığım yamaları genelde orada paylaşıyorum buraya da koymak istedim. Oyunu Oynamadan önce oyuna mod kurmanızı tavsiye ederim oyunda yeşil bir filtre var onu kaldırmanıza yarıyor ve grafikler daha iyi hale geliyor. Modun Nexsus Adresine buradan gidip bakabilirsiniz : NexsusMod Dileyenlerde buradan modu direk indirip rarın içindeki klsörün içindeki 4 dosyayı direk oyunun kurulu olduğu yere atması yeterli : ModLinki Modda sinema modunu kapatmak için Numpad - basmanız yeterli / Modu oyun içinde kapatıp açmak için Numpad 1 basabilirsiniz farkı kendiniz görüceksiniz. TürkçeYama Final Sürüme kadar Güncellenicektir: V9 Final Mediafire indirdiğiniz rarın içindeki exe direk oyunun olduğu yere atıp kurun. İyi Eğlenceler Calypso Dc Sunucusu daha fazla yamaya erişmek için katılmayı unutmayın: https://discord.com/invite/calypsoceviri Twitch: Bugzade - Twitch < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugzade -- 1 Eylül 2024; 23:32:48 > |
Bildirim