Şimdi Ara

AVATAR'ıma Ne Oldu ??? Ayıp yaptığınız ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: playmakers

gorunen koy sen ya fake sin modlardan birinin yada yalakasin sen nie her olayda yonetimin yanindasin cok merak ediyorum ???

Lafı yiyenler nedense bu tavıra giriyor. Tabi zorunuza gidiyor laf yemek hemen başlıyorsun hakarete.

Çocuk gibi eleştri yapan adamlara yapıyoruz. Yoksa adam gibi eleştirenlerin hep yanındayım.

quote:

Avatarım hiç gözükmesede olur. Ancak böyle aşırı genelleme içeren bir duyuru yayınlayarak işin içinden çıkıyorsunuz...

Neden bir ADMIN çıkıp hosting problemimiz var demiyor... Bakım çalışması vs... 2 dk. kuralı da bu yüzden çıktı bence. Post arttıran topiclerde haklısınız ama post arttırmayan topiclerde bu kuralı uygulamanız saçma değil mi?

Şuna baksana. Bir admin çıkıp host problemi var dese mutlu olacak. Öyle dese ne demese ne. Konuyu nerden nereye getirmiş. Duyuru olduğundan bile haberi yokmuştur allah bilir. Sonra çevir kazı yanmasın misali linki görünce başka konulara da değinmiş.

Ben yönetim haklı demiyorum ama altı üstü bir avatar için neler neler yazmış. Demek ki server avatarı değişenlere kıcık olmuş ondan değişmiş.

• VERSİYON
    3585
  • Avatar probleminin ve 2 dakika olayının tüm sebebi budur. Yani hosting işte... Üyeleri çileden çıkaran kurallar koyuyorlar ve bir açıklama yapmıyorlar. sorunların temeli aynı... Bizleri keriz yerine koyuyorlar... sende çıkıp duyuruyu okumamışsın diyorsun... Okudum ve yeterli bulmadığım için özellikle üzerine gittim. Ben avatarı değiştirmedim. Burdaki yazılanları adam gibi okusaydın anlardın. Olay avatar olayı değil. keriz yerine koyulup; yok bakım çalışması var yok server çöktü vs. bahaneler ve aşırı genellenmiş duyurular ile işleri geçiştirmek..... Admin host problemini açıklamak zorunda değil ama o zaman bu gereksiz saçma sapan olaylara bir açıklama getirmek zorunda...

Ayrıca "Duyuru olduğundan bile haberi yokmuştur allah bilir." böyle bir cümle kurarak olaya ne ciddiyetle yaklaştığınıda ortaya koyuyorsun. :)

(no smoke)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

Duyuruda bunlar yzıyor

Sevgili Arkadaşlar,

Sunucumuzda yapılan bakım çalışmlarından dolayı, mesajlara veya avatara resim ekleme özelliği, arama özelliği, e-maille üyelikler kapatıldı.

Ayrıca bundan dolayı bazı avatarlarda oluşan problemler bakım çalışmlara tamamlandığında çözümlenecektir. Bu sorunların bu hafta içinde çözüleceğini söyleyebiliriz. Lütfen bu konular için ayrıca topic açmayalım.

İlginize teşekkür ederiz.

Avatar bir hafta görünmese ne olur

benimde avatar m silinmiş...

tabiki sorun olmaz 1 hafta görünmezse.. ama 1 hafta dan sonra sorun olur...

we neden bazıları.. we neden sen diil ???

böle bi saçma cewap war mı... kendini kandır sen...

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gisler -- 4 Mayıs 2005, 9:36:26 >

• bu banaa yapilirmi bee hacı gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 4 Mayıs 2005, 10:47:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.