quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Onemli degil kanca Rica ederim...
quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Onemli degil kanca Rica ederim... Ne kancası la :P
quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Onemli degil kanca Rica ederim... Ne kancası la :P TDK'da KANCA Bir şey çekmeye yarar, ucu çengelli demir çubuk. Atasözü, deyim ve birleşik fiiller kancayı takmak (veya atmak) Birleşik Sözler kancabaş Bu olmasa gerek/>
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Afedersin yaf Saol bu arada
quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Afedersin yaf Saol bu arada srn değil
quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA quote:Orjinalden alıntı: Déstiny quote:Orjinalden alıntı: beckhir quote:Orjinalden alıntı: Déstiny güzel olmuş, hyrlı olsun Sağol Afedersin yaf Saol bu arada srn değil Sorun
Ana bla bla bla Kimleri goruyorum.. Bu ne hal bole ortunmusun..namazada basladın mı.. Nerdesin yaf Yoksa ise mi basladın.. Saol..İmzam nasıl..
quote:Orjinalden alıntı: TuSuB@sA Ana bla bla bla Kimleri goruyorum.. Bu ne hal bole ortunmusun..namazada basladın mı.. Nerdesin yaf Yoksa ise mi basladın.. Saol..İmzam nasıl.. her zamanki halim tusu... o dediğim iş olmadı... bende beklemiim artık..sabır gerek dedim ya sana bi aralar o da kalmadı.. imza guzel de yaklaşamiiim..iş güvenlik malzemem yok