Şimdi Ara

Avatar'ın yıllardır beklenen ikinci filminden yeni bir görsel daha geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avatar'ın yıllardır beklenen ikinci filminden yeni bir görsel daha geldi

2009 yılında yayınlanan ve özellikle gişe anlamında büyük başarı yakalayan Avatar serisinin ikinci filmi bildiğiniz gibi bir süredir yapım aşamasında. Geçtiğimiz saatlerde Avatar'ın resmi Twitter hesabından yeni bir görsel paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts'tan ilk fragman geldi

Paylaşılan görselde Avatar serisinin ana karakterlerinden Jake ve Neytiri'nin üvey çocukları Spider'ı görüyoruz. Bahsi geçen görseli ve daha öncesinde paylaşılan görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

İkinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver, Sam Worthington, Michelle Yeoh, Stephen Lang ve Giovanni Ribisi gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi 16 Aralık 2022.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Yıllardır beklenen Avatar'ın ikinci filminden yeni görseller paylaşıldı

Kaynak:https://collider.com/avatar-2-image-spider/

• Görselleri veriyorlar güzel de,16 Aralık 2022 ne ya, çok uzun bir zaman umarım gösterim tarihini yaz aylarına çekerler.

• Valla film güzel olur kötü olur bilmem ama verilen emeğe saygıdan sinema da izlerim bu filmi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 21 Aralık 2021; 23:10:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Çekmezler kışa…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilk filmi büyük umutlarsa sinemada izlemiştim ilk gününde ancak hüsrandı. hiç de 2. filmi yıllardır beklediğimiz yok.

• MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Ne bekliyorsunuz bir filmden? Film 2.kez gösterimde dahi tüm zamanların en çok gişe hasılatı yapan filmi olmuştu. Herkes beğenmek zorunda değil ama hüsrandı demek de haksızlık...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anlaşılan onlarda ekran kartı beklemişler :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metaverse sanal avatarlarınızı oluşturma süreci için bu filmle sizi ikna edecek !

• masmynak kullanıcısına yanıt
    Bazı insanların bir filmin anlatmak istediğini anlaması için filmi birden fazla kez izlemesi gerekebiliyor, bu yüzden olabilir belki...

• Quard kullanıcısına yanıt
    Avatar'ın ilk filminde kullanılan sabit disk kapasitesini ve pc de geçen süreye bakarsanız, inşallah verdikleri tarihe yetişir demek daha iyi olur.

• Bende avatar hava Bükücü sandım başlığı görünce 😛

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • filmin görsellerindeki 2. resim bana animasyon havası verdi umarım gerçekçilik animasyon vari bir görüntüyle ziyan olmaz

• Marsta çekiliyor sanırım. Yıllardır yılan hikayesine döndü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bir türlü bu Avatar'ın durumunu anlamadım. İlkinde ne vardi ki bu kadar farklı kılan.

Animasyonların kalitesi falan mı?

• Serinin ilk filmi Bluray izlediğim ilk filmdi, bende yeri ayrıdır. Yeni filmi merakla bekliyorum.

• pekde ilgi uyandırmadı açıkçası bende bu görsel adkjfhbajkfba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.