Oyuna qiRmek icin ID Sifre qeRekmio ama Sadece karaktere o pcden BaglanabiliyoRsunuz.. Format Atınca Karakter qidiyor... Bunun Icin Birde ID ve Şifre alalım
Earth Bender ~ Toprak Bükücü Air Bender ~ Hava Bükücü Fire Bender ~ Ateş Bükücü Water Bender ~ Su Bükücü
Her Level Atladıgında 3 Karakter Puanı GeliyoR..
Power: Vurusu Artırır.. Toughness: Hp Arttırır.. Spirit: Chi + % damage Arttırır.. Control: Hp ve Chi Arttırır..
Bu alıntıdır......
Tüyolar..
Ben Butun Karakterleri Test eTTim Hepsi'nin Kendine ait ayRı Ozelliqi waR.. ama Earth Bender Diğer Classlardan ßiraz Fazla VuruyoR..
Oyuna ilk BasLadıqınızda ßiraz Training Yapın.. 10 lvl olduktan sonra 1000 Paranız Yoksa Play Online Yapıp ßiraz Para Kasın... 1000 Para oLunca Shop'a qiRin.. En Sonlarda +150 Healt Veren Necklace waR 0nu aLın (Fire Bender ~Ateş Bükücü ) 'de yok .. (Ben Ateş Bükücü oynıcam ama hp Veren NeckLace Lazım DerSen 30 küsür Lvlde Training yap Bronze Necklace of Health Die ßi item DüşüyoR.. 300 Hp +1 Natural Defance Veriyor..) Sonra 1000 Gold Daha ßiriktirin.. Sonlarda +8 Power Veren ßişey war Simdi Tam HatırLamıyoRum... onu aLın ( Ateş Bükücüler ilk aLsın bu iteMi )
Bunlar Sadece ßir oneRi.. Oyunun Amacı Trainingde Level kasıp.. Play Online Yaparak Arenadan Diqer Playerlarla Kapışmak.
konu yan lış yerde
K'leri Q olarak yazdın egon tatmin oldu mu bari ?
sennin egon tatmin olmuş belli
ID İLE PASSWORLD Ü NERDEN ALYOZ ?
oyunun online kısmı kapalı sanırım 12 lvl oldum ama online a girmiyor
yok onlıne falan olmuyor bu bosuna yuklemeyın zaman kaybı
Bu arada ben avatar zuko katara toph olabiliyorum ayriyeten altınım da hiç bitmiyo normalde 50 lvl olunca daha hediye altın filan kazanamıyon ama ben şifreyler hepsini açıyom
Kararsız kaldım yüklemekle yüklememek arasında ama ben bi yükleip denicem:D
Bu konunun daha aytrıntılı olanı ve esas konu olanı Çok Kişili Online RPG Oyunları bölümünde var.
biliom POST KASMAK İÇİN MESAJ ATMAAYALIMMM BİLİORUM AMA GEÇTİİ ARTIKK SİLİNMİOO ARKADAŞ SÖLEDİ BUNU TEKRARR ETMENİN NE GEREĞİ WARRR
Arkadaşlar OnLineKısmı wardır onLine oynayan 4 kişi lazmdır zamanında azmı ezmedim 27 lwl charımla Gevurları
quote:
Orjinalden alıntı: _gsliyiz_
biliom POST KASMAK İÇİN MESAJ ATMAAYALIMMM BİLİORUM AMA GEÇTİİ ARTIKK SİLİNMİOO ARKADAŞ SÖLEDİ BUNU TEKRARR ETMENİN NE GEREĞİ WARRR
Post kasma diyen post kasar...
ama ben arkadaşların sırularınıda yanıtladımm boş konuşma postcuuu
Tabii öyleyimdir.Konu down olmuşken bu mesajınla uplatan benim sanki bid bana postçu diyor.
Havayı seçtim element olarakta stat olarak neye verebilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \
K'leri Q olarak yazdın egon tatmin oldu mu bari ?
+01. Yinede sağol..
Dandik bi oyun arkadaşlar uğraşmaya değmez...!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme