Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, AvaTaR RPG olarak kısa sürede geliyoruz. Forumumuz PhpBvB yani PhpBvBullettin(VBulettin görünümlü phpbb :) ) Oyunun senaryosundan kısaca sözedeyim. Bildiğiniz yada bilmediğiniz gibi dünyaya bir gök taşı geldi. Ateş kralı bu gök taşından yararlanarak ateş ulusunu diğer uluslara göre daha güçlü yapmanın yolunu buldu ve barışı sona erdirip önüne gelene daldı Avatar da ona en ihtiyaç olunan yerde ortadan kayboldu. İşte hikayemiz burda başlıyor. Aradan 100 yıl geçti. Ateş ulusu heryeri yakıp yıkıyor. Bazı Hava Bükücü tapınakları yıkılsada bir tanesi ayakta kaldı. Su kabilelerinden güney kabilesi Kuzeye göç etti. Toprak krallığı ise ateş ulusunun ilerleyişine son vermek için planlar yapmaktadır. Su ve Hava bükücüler Avatar'ın dönüp dünyayı kurtaracağına inanıyorlar. Ateş ile toprak ulusları ise avatar'ın döneceğine artık inanmıyorlardı. Oyunumuz burda başlıyor. Ateş ulusu tüm dünyayı hakimiyeti altına almak isterken toprak krallığı bunu engellemeye çalışıyor. Su Bükücüleri dünyanın heryerine avatarı bulmaları için askerlerini gönderiyorlar. Hava Obası ise sabırla avatarın kendiliğinden çıkacağını düşünerek tapınaklarında beklemektedirler. Avatar çizgifilimde Güney Kutbunda ortaya çıktığını hemen herkes bilir. Bizim oyunumuzda avatarın nerde çıkacağı belli değildir. Yani ateş krallığında da çıkabilir, dağlarda olabilir, bunu kimse bilmiyor. Avatar'ın ortaya çıkma zamanı geldiğinde ortaya çıkacaktır :) Tarafını seç ve dünyanın kaderini sen belirle.

Şuanda Shop Mod için yardım edecek elemanlar aranıyor. İlgilenen pm atsın.

• Phpbvbulletin
  • Gülecek ne var anlamadım
  • ben avatari cok severim bole bisey olursada sonuna kadar desteklerim bi kere gormustum yabanci ama cok kaliteliydi avatar rpgsi
  • Arkadaşlar, oyun hakkında bilgi vereyim. Bükücülük seviyeleri var. Bu bükücülük seviyeleri şuna yarıyor. Mesela seviye 1 bükücüyseniz 1. seviye tekniklerini kullanabilirsiniz. Kullanmak için parşömenlere ihtiyacınız var. Bazı bükme teknikleri asa,kılıç vs. istiyor. Mesaj attıkça Hp(Can) ve MP(mana/enerji) niz artıyor. Tekniklerin bazılarını kullanmak için enerji lazım. Hasar veren tekniklerde eğer 50HP hasar veriyorsa rakibinizden 50hp götürülür(düellodaysanız vs). Savunma tekniklerinde ise mesela 400HP savunma tekniğiniz var. Rakibiniz 500HP hasar ile saldırdıysa sadece 100HP zarar görürsünüz. Shop modda şuanda silahlar ve parşömenleri ayarlıyorum. Birkaç yardımcı olacak arkadaş gelirse daha hızlı bitiririz.
  • ben olayı biliyorum az izlemedim ver adresi ;) Çok yardımcı olabilirim :D
  • ben shop moddan anlamam ama siteyi kurun direk üyeyim.
  • Rp Master arkadaşımız yardım ediyor. En geç yarım saat- bir saat sonra açığız.
  • Bende Varım Çok Rp ye Bakabilir Olabilirim Ama İzledim Ve Çok Beğendim Cash Mod u Yaparım Shop u
  • PhpbbVbulletin ona öyle denmez Mybb denir.Güleceğim yoktu

• Mybb değişik. Mybb olsaydı phpbb modlarını kuramazdım Bilerek konuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: JinKazama

PhpbbVbulletin ona öyle denmez Mybb denir.Güleceğim yoktu

• arkadaşım free host a mı kuruyosun yoksa paralı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.