Avatar resmini PC deki resimlerden önceden seçip ekleyebiliyordum şu an denedim ama olmadı avatar resmini secıyorum uygula vs. bır yazı cıkmıyor altta kı ıptal ve tamam butonundan tamam butonuna da tıkladıgımda eski avatara gecıyor Yardımcı olurmusunuz TEŞEKKÜRLER
quote:
Orijinalden alıntı: mjdtcyln
Avatar resmini PC deki resimlerden önceden seçip ekleyebiliyordum şu an denedim ama olmadı avatar resmini secıyorum uygula vs. bır yazı cıkmıyor altta kı ıptal ve tamam butonundan tamam butonuna da tıkladıgımda eski avatara gecıyor Yardımcı olurmusunuz TEŞEKKÜRLER
Uygula'ya basmanıza gerek yok. Kırp veya Kırpmadan Kullan'a bastığınızdan itibaren kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
quote:
Orijinalden alıntı: mjdtcyln
Uygula'ya basmanıza gerek yok. Kırp veya Kırpmadan Kullan'a bastığınızdan itibaren kullanabilirsiniz.
size print screen resim olarak ekran görüntüsünü PM gönderdim... Eskıden kırp vs cıkıyordu ama gönderdiğim resimde görmüşsünüzdür öyle birşey cıkmıyor
mjdtcyln
kullanıcısına yanıt
Dosya Seç'e basmamışsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
Dosya Seç'e basmamışsınız.
Dosyayı seçtiğimde kırpma vs cıkmıyordu ama sanırım düzeltildi şimdi çıktı ilginiz için teşekkür ederim sorunum çözüldü tekrardan TEŞEKKÜRLER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme