uleen soldaki kutucuğa koymak gerekiyormuş skili ben salak gibi sağdakine koyup neden skill atmıyor diyordum
ah ulan ah şu oyunu joymax yapcaktı ki...
quote:
Orjinalden alıntı: SeVaX
ben yeniden download ettim ve o success bölümünde hata verdi başka bi sitede adamın teki senin downloadı yayınlamış ki diyo dh'den melihylıldız arkadaşın downladıdır diyo oda aynı problemle karşılaşmış.. bende seninkini indirdim bendede aynısı oldu yeninden indirmeyi dene...
kafamı buluyosun http://forum.donanimhaber.com/m_26220182/mpage_4/key_/tm.htm burdan aldım az önce linkli, indirdim ordan sonra buraya koydum çünkü sübmit e kadar giriyodu ama submit yapınca geçmiyodu, zaten zor girdiğini falan söylüyodu birileri
hangi sitede melihyıldız ın diyo çok merak ettim ben o linki göreli daha bir saat olmadı
oyundan bi kaç ss koyabilirmisiniz... interneti kotalı olanlarda bakması için.. bu ttnetin varyaa ... insan kotayı 8 gb yapar
Ya ıd şifre giriyorum fakat girmiyor
Grafikler kötü senaryo basit
ah knight sro gibi olacaktıki bu oyun o konudada biri demiş her ay yeni avatar felan seçilecek karakter kasıcan item OLMİCAK sadece hp pot skil lvl aldıkça gelicek ne süper olurdudaha giremedim bile sorunlarla uğraşıyorum çalışmıyo databaseye girmiyo vista var indiyorm nickten oda olmassa sonrada rapiddekini denicem
Bu resimler LEGEND OF THE ARENA ya ait değil diye biliyorum ama...
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
quote:
Kardeşim avatar mı oynamaya başladın?
Yok Angelus ben öylesine ekran görüntüsü attım millet görsün diye
ben bu görüntüleri ps2,uxbox,nintendo wiii, oyunu varmı diye araken raslamıştım tesadüfe bak......... zaten resmin altın kafam kadar wii yazıyor bunu nasıl pc den oynıcaksınızki
quote:
Orjinalden alıntı: kemal_raul
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
quote:
Kardeşim avatar mı oynamaya başladın?
Yok Angelus ben öylesine ekran görüntüsü attım millet görsün diye
ben bu görüntüleri ps2,uxbox,nintendo wiii, oyunu varmı diye araken raslamıştım tesadüfe bak......... zaten resmin altın kafam kadar wii yazıyor bunu nasıl pc den oynıcaksınızki
BUSTED!
Nerden indirdiğini ve nasıl girdiğini söyler misin zira halal unbale to acces database hatası alıyorum
Ya bu oyun habire hata veriyor
Training e giriyorum biraz oynuyorum. Daha sonra trainingden çıkmak için leave game ye tıklayınca hata verip kapanıyor
arkaşlar nolur çalıştırabilen biri setub'u upluoad etsin..
Oynayan arkadaşlar exp felan varmı oyunda yaratık felan avlanıyormu?