Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avatar:The last airbender çizgi filmini bilmeyen yoktur bilmeyenlerde araştırsın bi zahmet

İşte hikayesi:

Avatar Türkiye, Avatar Türkiye diyoruz durmadan; yeni sistemlerimizi yazıyoruz ve yeni teknikleri açıklıyoruz ama kimse AvatarTurkiye ne zaman geçiyor konu nasıl bilmiyor.

Artık açıklamak gerekli diye düşünüyorum. AvatarTürkiye uzay çağında geçiyor tabi şaka bu Esas hikayemiz....

AvatarTurkiye, Aang öldükten 120 yıl sonra; dünyanın yeni avatarı bulmak, korumak, öldürmek veya onu kullanmak için uğraşanların dünyası yani hem iyi taraf var hem kötü taraf. İyiler Aang'i bulup korumak istiyor, kötülerde kendi içinde ikiye ayrılıyor onu öldürmek isteyenler veya onu kullanmak isteyenler şeklinde.

---

Aang öldükten sonra haliyle yeni avatar su kabilesinden çıkmıştı. Bu yeni avatarın ismi Azuka Karumi idi. Avatar Kyoshi'den sonra ilk kadın avatar. Ancak; bu avatarda maalesef bir ateş bükücü tarafından yakılarak öldürülmüştü, 100 yaşında öldü. Sıra Toprak Krallığındaydı fakat; Toprak Krallığından çıkması beklenen Avatar bir türlü çıkmıyordu, burda bir hata vardı! Toprak Krallığından çıkması gereken avatar kaçırılmıştı!

Gel gelelim Ateş Ulusu'na... Ateş Ulusu, Sozin Savaş'ından sonra kazandığı tüm toprakları geri verdi ancak; Omashu yani Yeni Ozai, Ateş Ulusu'nun elinde kaldı. Ozai'nin kızı Prenses Azula Aang ve arkadaşlarıyla savaşırken ölmüştü, Prens Zuko ise yaptığı yanlışın farkına vardığında çok geçti ölürken yaptığı yanlışı fark etmişti. Tahtın tek varisi General Iroh'tu ve Iroh tahta geçti Iroh'un tahta geçmesiyle çok şey değiştir. Artık Ateş Ulusu'nun izlediği politika savaş politikasından çok barış politikasıydı. Iroh, oğlunun yaşadığını öğrendi ve Toprak Krallığına doğru yola çıktı. Bu olabilirmiydi? Acaba Lu Ten gerçekten yaşıyormuydu? Bu doğru olabilirdi.

Iroh, Lu Ten'i bulmak için yola çıktı ancak bulamadan yolda öldürüldü. Onu öldüren bir ateş bükücüydü! Kimse asla o ateş bükücüyü bulamadı. Ancak; Lu Ten, Iroh öldükten bir ay sonra ortaya çıktı. Kimse onun Lu Ten olduğuna inanmadı ancak; Lu Ten'de babası gibi sadece kraliyet ailesinden olanların inisiye olduğu bir sırra oda inisiye olmuştu ve bunu bu sırrı bilenlerden bir savaş lorduna açıklayınca onun gerçek Lu Ten olduğu kanıtlanmıştı ve Lu Ten tahta çıkarıldı. Lu Ten'de amcası gibi ülkeyi Ozai'nin yolundan uzak yönetti. Lu Ten'in o kadar süre nerde olduğunu kimse bilmiyordu, Lu Ten'de kimseye anlatmadı. Lu Ten'in ayrıca bir oğlu vardı ismi Varisum'du. Lu Ten 80 yaşında öldü. Varisum ise 70 yaşında öldü.

Yeni dünya aslında hem küçük hemde çok geniş bir yerdi. Çünkü; insanların yaşadığı yerler küçülmüştü aynı zaman yaşanabilecek yerler genişlemişti. Hava Obası eski gücüne tam anlamıyla olmasada kavuşabilmişti. Lu Ten, Hava Obası'nın yeniden yapılanmasına yardım etmişti. Hava Obası bir tek Güneydeki Hava Tapınağında yaşıyordu Kuzeydeki Tapınak terkedilmişti. Aslında terk edilmiş sayılamaz çünkü; kuzeydeki tapınakta insanlar yaşıyordu ancak; bunlar hava bükücüler değildi.

Su kabilesi'ne sıra gelince, Güneydeki Kabileden herkes kuzeye geçmişti. Su kabilesi'nde çok fazla bir şey olmamıştı.

Toprak Krallığına gelindiğinde ise Dai Li cezalandırıldı, ihanet eden herkes sürgüne gönderildi. Dai Li tekrardan oluşturulmuştu, ancak; şehrin aldığı zarar çok büyük Büyük Matkap olayından sonra matkabın parçaları toplanmamıştı bile. Yine Lu Ten, Toprak Kralıyla görüşerek, matkabın parçalarını toplamak için anlaştı ve Toprak Krallığında yıktıları her yeri onardı, matkabıda eritip yeni gemiler yaptırdı.

Toprak Krallığından çıkması beklenen Avatar'ın büyük ihtimalle kuzeydeki hava tapınağına kaçırıldığı düşünülüyordu ancak; orda yaşıyan insanların avatarla uzaktan yakından ilgisi bile yoktu, Avatar'ın olabileceği yerlerden biri güneydeki su kabilesinin eski yeri olabilirdi ancak; güney kutbunda hiç insan yoktu ve yaşınılabilecek hiç bir yer yoktu.

Artık insanların Avatar'a ihtiyacı yoktu ama avatar tehlikedeydi Avayar yanlış yönlendirilirse veya yanlış ellere geçerse dünya tehlikedeydi; bunun önlenmesi lazımdı ve herkes bunun için uğraşıyordu.

siteye gitmek için buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mos.92 -- 23 Temmuz 2007; 19:49:17 >

• www.avatarturkiye.com yanlış yazmışın
  • ok düzelttim
  • Kafan iyimiwww.avatartürkiye.com die sitemi olur sen git biraz ingiliz alfabesine calış
  • yaw düzelttim ne kızıyosun ayrıca sana
  • eee hiç kimse sevmedimi siteyi hadi RP ve avatar sevenler sizi sitemize bekliyoruz
  • Hayırlı olsun.
  • Yok be kardeş ben her zaman izlerim avatarı bu rp hiçte gerçeği yansıtmıyo kusura bakma
  • ben bu çizgi filmi kaçırmam izlerim ama siteyi sevmedim hoşuma gitmedi çok yamacık gördüm ne bileyim böle saçma geldi bana

• çok gzll
  • rp nasıl oynanır yaa
  • Avatarı sevrim ama koorn gii bana da biraz saçma geldi. Site de güzel değil zaten!
  • site yakında düzenlenecek zaten yöneticiler tartışıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.