Şimdi Ara

Av

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 3:50:28 >

• nişantaşı kampusu derken acıbademdekı nısantasından mı bahsediyosun ? eger oyleyse uygun fiyata ev bulmak çok zordur.Sureye gelırsek 1 saat civarı
  • En ufak bir trafik esnasında ki olmaması mucize, "Kaç gün sürer?" diye sormalıydın.
  • Şişli tarafından bahsediyor sanırım, metrobüsle avcılardan 30dkdan uzun sürmemesi lazım. Tabi kampüs ile metrobüs durağı arasını bilemem.
  • metrobus var avcılara diye biliyorum ben. emin değilim ama
  • ahahaha 30 dk mı:D m.köy avcılardan 40 dk sürer. yürümeleri filan da katarsan işin içine. eğer avcılarda metrobüs e yakınsan.uzaksan süre daha da artar. m.köy den de nişantaşı otobüs filanda beklediğini düşünürsek 25 dakika civarında sürer. kaba taslak 1 saat 15 dakika diyorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

Arkadaşlar eğer marmara üniversitesi olursa avcılarda kalabilme ihtimalim var avcılar ile nişantaşı kapüsü arası kaç saat sürer?
    Merak ettiğim bir diğer soru eğer eve çıkmaya kalkarsam uygun fiaytlı biryerden çıkmaya kalksam nereden çıkabilirim nişantaşı kampüsüne yakın olarak?

Nişantaşı kampüsüne yakın uygun fiyatlı ev bulmak..

Takipteyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.