Şimdi Ara

avcılıga başlamak hakkında sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avcılıga başlamak istiyorum. bölgemdeki halk eğitim bir kurs açmış seltifika almak için ilk adım kursa gitmekmidir? seltifikayı aldıktan sonra belgeler toplanıp nereye başvurulur? herhangi bir derneğe üye olmak gerekir mi? o sezon ava cıkmasam bile harç yatırmak zorundamıyım ?

• Hocam avcılık yapabilmek için avcı belgesi almak zorundasınız dediğiniz gibi halk eğitim kursları var oradan sertifika alıp avcılık belgesine başvurabilirsiniz. Derneğe üye olmanıza gerek yok ama eğer üye olursanız ava çıkacak daha çok insan ve usta bulursunuz rahat olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarring

Hocam avcılık yapabilmek için avcı belgesi almak zorundasınız dediğiniz gibi halk eğitim kursları var oradan sertifika alıp avcılık belgesine başvurabilirsiniz. Derneğe üye olmanıza gerek yok ama eğer üye olursanız ava çıkacak daha çok insan ve usta bulursunuz rahat olur..

Hocam peki av tüfeği almak içinde avcılık belgesi gerekiyor mu? Av tüfeği alsam ormanda şişe felan vursam sorun olur mu?

Teşekkürler değerli yorumun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Av tüfeği almak için avcılık belgesine gerek yok yivsiz tüfek ruhsatı alman yeterli, normalde meskun mahal'in 1500metre yakınında ateş etmek yasak ormanda hedef atıcılığı yaparsın jandarma kontrolüne denk gelirsen ikna etmen lazım sadece avlanmadığına çok sorun çıkarmazlar ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarring

Av tüfeği almak için avcılık belgesine gerek yok yivsiz tüfek ruhsatı alman yeterli, normalde meskun mahal'in 1500metre yakınında ateş etmek yasak ormanda hedef atıcılığı yaparsın jandarma kontrolüne denk gelirsen ikna etmen lazım sadece avlanmadığına çok sorun çıkarmazlar ama

Çok teşekkürler hocam. Adamsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.