arkadaşlar istanbul bahçelievler yenibosna ve civarı avea 3g modem kullanıp son zamanlarda nete girmede veya hız düşümünde dengesizlik yaşayan oluyormu acaba.işin aksi yanı 30 kasımdan bu yana müşteri hizmetlerini arayıp ordan oraya aktarıldıktan sonra en son fenercell den canlı biriyle görüşme mutluluğunu tam yaşadım derken anam suç aveada değilde benim leptoopta bulunmazmı.vay anasını diyerek tam pc nin infazını yapmaya hazırlanıp format moduna geçecekken başka bir arkadaştan aldığım leptooptada aynı neticeyi alınca benim bilgisayarın günahını almış olduğumu anladımen son belki arkadaşın bilgisayarda hainlik vardır diyerekten avea sütten çıkan ak kaşık derken benim eski emektar masaüstü pc geldi aklıma birde onda deneyeyim derken ondada aynı.speedtestte aldığım sonuçlar 0,26 bazende 4 mpslere çıkıyor,sonuç callcenterler bilgisayarı teknik servise götürün demeye kadar geldiyse vay halimizeablacığımıza ısrarla yaw arkadaşım vodem deniyoruz wın deniyoruz tık yok diyorum daha 10 gün önceye kadar avea da da sorun yaşamadım film izliyordum,500 kbs lerde download yapıyordum diyorum nerdeyse beni dövecekler,birde taahütü çaktılarmı elimize....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme