Şimdi Ara

AVEA BİR GECENN VAKTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SKELETER

Sadece şunu söyleyim bu vakitten sonra radyo televizyon vericilerini kaldırabilirmisin, yada zararlı diye elektrik hatlarını söktürebilirmisin, ketcap zararlı yada pazarda satılan sebze meyvede hormon var diye bahçende sebze meyve yetiştirebilirmisin, radyasyon var diye telefonla konuşmadan gündelik hayatını sürdürebilirmisin, zararlı diye arabaları ortadan kaldırabilirmisin, doğal dengeyi bozuyor diye barajların yapılmasına engel olabilrmisin HAYIR öyleyse gereksiz bir konu tartışılması gereken verdiği zararın miktarıdır. Oda bilimle günlük hayatımızda ki pek çok şeyden az olduğu kurallara uyulduğu takdirde zararının çok az olduğu ispatlanmış bir gerçek.

dediğin doğru sana katılıyorum ama bir nebze olsn bunları azaltsak daha ii olmazmı. hangi birimiz doğal bir ortama gidip ne cep telefonu ne tv nede bilgisayar olmadan sessiz sedasız huzurlu gürültüsüz ve stressiz bir yaşam istemezki?ama malesef bunlara bağlıyız ve artık hayatmızın vazgeçilmez bir parçası oldu. ilerde inş. insanlığın sonu teknolojiden gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pachoz -- 13 Ağustos 2007; 23:48:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pachoz

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

ZATEN OPERATÖRLERE BAZ TAKTIRMAK İÇİN CANIMIZ ÇIKIYOR BİR DE KALDIRILIYOR NE O SEBEBİ SAĞLIKMIŞ ADAM PÜFÜR PÜFÜR SİGARA İÇER O ZARARLI DEĞİLDİR,TELEFONLA KONUŞUR DAKİKALARCA ONA RADYOSYON ETKEN OLMAZ AMA MAHALLEYE BAZ TAKILINCA SAĞLIK SORUN OLUR BU ZİHNİYETİ KAVRAYAMIYORUM.

sizin çatıya taksınlar ozman süper çeker hala çekmiyosa git uydu telefonu al o heryerden çeker

valla benim için iyi olur benim çatıya lazım bi tane sana 50 kere geri kafalı zihniyet

• quote:

geri kafalı zihniyet

POLEMİK İSTEMİYORUM! SADECE İNŞ. İNSANLIĞIN SONU TEKNOLOJİDEN GELMEZ DİYORUM!

NOT: BENDE BİR TEKNOLOJİ MANYAĞIM

• quote:

Orjinalden alıntı: pachoz

quote:

geri kafalı zihniyet

POLEMİK İSTEMİYORUM! SADECE İNŞ. İNSANLIĞIN SONU TEKNOLOJİDEN GELMEZ DİYORUM!

NOT: BENDE BİR TEKNOLOJİ MANYAĞIM

bende polemik istemediğin için teşekkür ediyorum.

• Skeleter harika yazmışın. Tebrik ediyorum seni. Avea istasyon kurar sorun kurmaz sorun anlamadım gitti. Siz yine şükredin elektrik direğine kurduğuna şükredin. Ben geçen gün bi operatörün istasyonunu gördüm oha dedim ya. Adamlar. Bayi panosunun içine gizlemişler. Kafamın bi karış yukarısına. Ya arkadaşlar İstanbul'da ne istasyonlar var. Elektrik direği yine iidir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.