hediye sms i şimdi ara özelliği veeee tabiki 10 dak 1.5 kontör tarifesi...
I LOVE YOU AVEA
Avea dan 3 hat aldım ama telefon kabul etmiyor.Telefonun şifresini kırmak için link verebilecek birileri var mı veya şifre nasıl kırılır.Telsim hat ile almıştım? Avea ile ilgili yorumlar kullanmaya başlayınca inşallah!!!!
avea personell tarifesi!.... parola: korkmadan konuş
gprs ten 1 kontore nasil 1 sms gonderiliyor millet,bilen aciklayabilirmi..?
ucuz olması...
BENCE EN HOŞOLAY BEDAVA MSJ ATABİLME
-ilk mobil öğrenci tarifesine geçenlerdenim yani avea dan kimle konuşsam 10 dkk->1,5 kntr -şimdi ara da güzel
bedava gprs kullanıyorum, 6 aydır tcell hattımı kullanıyor olsaydım faturam en azından 400-500 YTL daha fazla olacaktı. seni seviyom be AveA.....
quote:
Orjinalden alıntı: BADI_SABA
gprs ten 1 kontore nasil 1 sms gonderiliyor millet,bilen aciklayabilirmi..?
msj ayarlarından gsm tercihini gprs yapacaksın o kadar
olayi yine yapamadim.Tam aciklayabilirmisin üstad..?
teLefon msj ayarLarı secenegınde gsm tercıhını Gprs yapıcaksın ozmn gprs uzerınden yoLLucak 1 kontur gıdıcek en son boLeydı.
msj ayarlarinda gsm tercihi diye bişey yok.Telefon nokia 6230,
hem ucuz olmasi hem de aradigin kisinin telefonu kapaliysa, daha sonra o kisi telefonunu acinca msj gelio ya 'daha once aradiiniz ... numarali aboneye su an ulasilabilio' diye o guzel bi de
Uygun fiyat tarifesi
Mesajlari gprs üzerinden yollamak daha ucuza geliyorsa niye herkes öyle yapmıyor?.Bu işte bir bit yeniği var sanki,gprs ile gönderirken daha ucuz olduğuna emin misiniz,bir dezavantajı yok mu gprs ile göndermenin?
nasıl oluyo bu gprs üzerinden mesaj olayı bea!!? yapan varsa anlatsın!
telefonu açık bırakıp başka şeylerle rahatça ilgilenebilme.. ne de olsa beleş
tarifeleri çok iyi
kımse bılmıyo ondan. bit yenıgı yok aslında. gprs kullan dıye bı bolum var telefonda evet yapman gerekıyo. bı de her telefonda bu ozellık yok ondan oluyo. personell tarıfelerınde mesaj gonderımı yapılırken ıse cogu zaman işe yaramamaktadır. bazı tarıfelerde mesaj ucretı düşükken bu ozellık kullanıldıgında daha yuksek ucret odenebılmektedır.orn: emnıyet genel mudurlugu tarıfesı mobılogrencı dısındakı kontorlu hatlarda kullanılması yararlı.
quote:
Orjinalden alıntı: KiNgExorcist
Mesajlari gprs üzerinden yollamak daha ucuza geliyorsa niye herkes öyle yapmıyor?.Bu işte bir bit yeniği var sanki,gprs ile gönderirken daha ucuz olduğuna emin misiniz,bir dezavantajı yok mu gprs ile göndermenin?
quote:
Orjinalden alıntı: DAĞHAN
BENCE EN HOŞOLAY BEDAVA MSJ ATABİLME
ben iyice çingene vurdum..ilk önce web siteden 10 mesaj atıyom beleş mesajdan bile gitmiyor