Şimdi Ara

AVEA DA YAŞADIĞIM SORUNLAR UZAK DURUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AVEA KAÇ YILDIR AVEA FALİYET GÖSTERİYOR ALT YAPI
    kÖTÜ VODOFONDAN AVEA GEÇTİM GEÇMEZ OLAYDIM

AVEA YA GEÇTİM BEN VODOFONDAN FATURALIYDIM SORUN YOKTU AVEA GEÇTİM TELEFONDAN SOĞUDUM

BEN FATURALI BARİ TELEFONDA İŞ GÖRMÜYOR BARİ 3G AÇTİRİM LAPTOPTA KULANIRIM DEDİM ODA TAM BİR HÜSRANDI KULANAMADIM
    HİZMETİN PARASINI İSTEDİLER 120TL BU İŞE KİM DUR DİYİCEK BANKALAR DEVLET KART ÜCRETİ YOK DİYOR BANKALAR SOYUYOR BİZİ GSM
    ŞİRKETLERİ SABİT ÜCRET VE KULANAMADIN HİZMETİN PARASINI İSTİYORLAR BEN İPTAL İÇİN BAŞVURDUM 120TL 3G ÜCRETİ MODEMİ GERİ ALDILAR
    BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM

MADEM ALT YAPI YOK NEDEN SATIYORSUNUZ PAZARLIYORSUNUZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ BANA ALT YAPI 6AY İÇERİSİNDE AYDIN İLİNE GELİR DİYORLAR
    PEKİ DEDİM NASIL OLACAK BÖYLE KULANMADIM ŞEYİN FATURASI ELİNİZDE BEKLETİN DİYORLAR SAÇMALIK
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• türk telekom şirketi değil mi sonuçta , ne beklenebilir ki kalite olarak?

Vodafone f/p olarak tartışmasız 1 numara bu günlerde ...
  • Elinizde Bekletin mi Diyor saçmalığa bak ya
  • FİRMA KARALAYICI MESAJLAR VE BAŞLIK DÜZELTİLMİŞTİR.
  • 3g şu an malesef ttnet kadar iyi kaliteye ulaşamadı ttnet gene cebini doldurmaya devam ediyo
  • bugüne kadar hem avea, hem turkcell, hem de vodafone kullandım. üçü de istanbul'da çatır çatır çekiyor. teknik açıdan aralarında bir fark yok. diğer bölgeler için bir şey diyemeyeceğim, oralarda kullanmadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

bugüne kadar hem avea, hem turkcell, hem de vodafone kullandım. üçü de istanbul'da çatır çatır çekiyor. teknik açıdan aralarında bir fark yok. diğer bölgeler için bir şey diyemeyeceğim, oralarda kullanmadığım için.

Aynen, 1999-2007 arası turkcell kullandım,2002-2005 arası aynı anda telsim kullandım çünkü turkcell'e göre daha ekonomik ti (öğrenci tarifeleri)

2007 de avea kullanmak istedim iyi çekmiyordu,kullanmadım,geçen yıl çok avantajlı bir tarifesi yüzünden tekrar avea aldım ve çekme olarak hiç bir fark yok diğerlerinden.

Sadece çalışanları ve müşteri hizmetleri vasat kişiler ama kazıklanmaktansa pahalıya konuşmaktansa değer diyorum.Ne işim olur müşteri hizmetleriyle ben kendimi bildikten sonra.

Avea'nın çekiş gücü eski Avea değil bana göre artık iyi.

Ama anadolu da işim nedeniyle sürekli gezen biri olsaydım Turkcell Gold PLus kullanırdım ne inkar edeyim.

• Turkcell pahalı avea sorunlu kral vodafone en güzeli ben vodafone kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkara95
    Turkcell pahalı avea sorunlu kral vodafone en güzeli ben vodafone kullanıyorum

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 3 Haziran 2010; 20:37:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.