Şimdi Ara

AVEA DAN BEDAVA 1GB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
14
Favori
18.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: wilkommen

her ay mı yoksa hergün yeni 1gb mı

aylık 1gb
    Kampanyaya SMS yoluyla katılan abonelere 3 ay süresince yenilenecek şekilde sabah 06:00-10:00 saatleri arasında kullanabilecekleri aylık 1GB internet tanımlanacaktır.

gayet iyiymiş hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

her ay mı yoksa hergün yeni 1gb mı

aylık 1gb
    Kampanyaya SMS yoluyla katılan abonelere 3 ay süresince yenilenecek şekilde sabah 06:00-10:00 saatleri arasında kullanabilecekleri aylık 1GB internet tanımlanacaktır.
    3 ay*1gb=3gb internet(90 gün)

gayet iyiymiş hocam teşekkürler
  • Yararlandım teşekkürler.Avea 1.gb. sonra sınırsız paketi 2ye çıkarmıştı.Üstüne bu iyi oldu.Birde iş yerimde 3g çekse.
  • Takip
  • Birden fazla avea hattim vat hepsi icin olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antireis

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

8.15 de yola çıkan Bi insan olarak güzel kampanya yolda kıllanırım

traş olursunuz olur biter...

Kullanırım demek istedim hemen vurun kaçırmayın
  • Beyler 3 ay sonra çaktırmadan ücret kesilirse
  • Faydalandık teşekkürler
  • teşşekürler aldım bende bayramda işe yarıycak :)
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Beyler 3 ay sonra çaktırmadan ücret kesilirse

Ona özellikle baktım, 3 ay sonunda kesiliyor. Daha öncesinde de isteyenler iptal edebiliyorlar zaten.
  • mesaj attım cevap gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

mesaj attım cevap gelmedi

Bana cevap yarim saat sonra gelmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ona özellikle baktım, 3 ay sonunda kesiliyor. Daha öncesinde de isteyenler iptal edebiliyorlar zaten.

nasıl yani kesiliyor 1gbx3 internet ücreti mi kesecekler yani ya hattımızda tl yoksa?¿
  • Haber veren arkadaşa tşk.ler. 3 ay sonunda iptal etmek lazım. İPTAL ERKEN 5555 göndermeyi unutmayın
  • Şu operatörler bayramda şehiriçi otobüsler ve otoyollar ücretsiz olduğu gibi kişilerin seçeceği bir hizmeti de bedava yapsa keşke. Mesela konuşma internet ya da smsten herhangi birini seçen için üç günlük o seçilen şey sınırsız bedava olsa. Operatör olarak ne kaybedersin ki ? Bir şey kaybetmezsin. Ama emin ol çok şey kazanırsın. Aynı belediyelerin de üç günde batmadığı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristeas -- 11 Ekim 2013; 1:06:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

nasıl yani kesiliyor 1gbx3 internet ücreti mi kesecekler yani ya hattımızda tl yoksa?¿

quote:

Faturalı aboneler için 3. fatura dönemi sonrası, faturasız aboneler için 90. gün itibariyle kampanya sonlanacaktır.

3 ay sonra otomatik bitecek kampanya yani...

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bedava bedavadır sonuçta zarar gelmez
  • DİKKAT TUZAK VAR

•Abone için kampanyanın aktif olduğu süre boyunca06:00-10:00 saatleri dışındaki kullanımlar ve aylık 1 GB kota bitimi sonrasında 06:00-10:00 saatleri arasındaki kullanımlar abonelerin mevcut tarife ve paketleri üzerinden ücretlendirilecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldierkan

DİKKAT TUZAK VAR

•Abone için kampanyanın aktif olduğu süre boyunca06:00-10:00 saatleri dışındaki kullanımlar ve aylık 1 GB kota bitimi sonrasında 06:00-10:00 saatleri arasındaki kullanımlar abonelerin mevcut tarife ve paketleri üzerinden ücretlendirilecektir

Hocam tuzak falan göremedim. Kota bittikten sonraki internet kullanımlarını ücretlendiriyor. Avea yi savunduğumdan değil ama bence burda bir sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.