Şimdi Ara

AVEA DAN BEDAVA 1GB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
14
Favori
18.328
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 GB KAMUCELL megapaket vardı buda geldi iyi oldu zaten geceleri çalıştıgım için bana yarıycak en çok galiba :) 3 ay sonunda bişey yapmaya iptal etmeye gerek yok değil mi ? kendi kendine biticek ?
  • Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

4 GB KAMUCELL megapaket vardı buda geldi iyi oldu zaten geceleri çalıştıgım için bana yarıycak en çok galiba :) 3 ay sonunda bişey yapmaya iptal etmeye gerek yok değil mi ? kendi kendine biticek ?

Evet kendiliğinden iptal olacak.

Eğer ki o 4 saatlik süreçte 1 GB bir şekilde sona ererse, hattınıza tanımlı tarifeden devam edecek.

• Sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

4 GB KAMUCELL megapaket vardı buda geldi iyi oldu zaten geceleri çalıştıgım için bana yarıycak en çok galiba :) 3 ay sonunda bişey yapmaya iptal etmeye gerek yok değil mi ? kendi kendine biticek ?

Eğer ki o 4 saatlik süreçte 1 GB bir şekilde sona ererse, hattınıza tanımlı tarifeden devam edecek.

teşekkürler. ama kota sorgulama nasıl olucak acaba şuan denedim kendi kalan internetimi söylüyor o 1 gb için farklı bi mesajda yok .. 6-10 arası attıgımdamı söyler acaba şuan belli değil kota yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

teşekkürler. ama kota sorgulama nasıl olucak acaba şuan denedim kendi kalan internetimi söylüyor o 1 gb için farklı bi mesajda yok .. 6-10 arası attıgımdamı söyler acaba şuan belli değil kota yani

Kendi aktif saat diliminde deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 11 Ekim 2013; 18:30:02 >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler. Gönderdim mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

sabah 6 10 arası saatleri cami hocaları için heralde

Ya istanbulda yasamiyorsun ya da ergensin.

• tesekkurler.
    guzel kampanya.

• quote:

Orijinalden alıntı: fcetintas

Kamu çalışanıyım. Kurumumuz avea ile 3 yıllık protokol imzalamış. 31.10.2013 tarihinden itibaren geçerli. Mega paket diye bir tarife var: Grup içi 5400 dk, her yöne 1000 dk, 1000 sms, ve 4 gb internet. hepsi sadece 27 lira. 7 kişiyi bu paketten yararlandırma hakkım var. Var mı isteyen? :

fake değilse istiyorum
  • Çok iyi oldu haber verdiğin.Sabah servis ile okula giderken canım sıkılıyordu çoğu zaman.İşime yarayacak bu "erken kalkan yol alır."

• quote:

Orijinalden alıntı: srkncglr

Sabah veri iletişimini aç sonra 10:00 da kapatmayı unut, sonra da haşırtdı black board

aynen yaaa
  • Bi türlü yapamadım mesaj iletilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

sabah 6 10 arası saatleri cami hocaları için heralde

Ya istanbulda yasamiyorsun ya da ergensin.

ve yazdığını silecek kadar korkak, bir ihtimal öğlenci liseli :))
  • Bu 3 aylık sürede başka operatöre geçmek isteyenler bu kampanya yüzünden başka operatöre geçemeyebilir, benim düşüncem. Pttcell e geçenler ilk 3 ay 200 dk bedava dk. alıyor bu yüzden başka operatöre geçemiyor. (Ben geçemedim) Müşteri hizmetlerinden net bilgi alınabilir.

• teşekkürler bende faydalandım . paketim vardıda fazladan 1gb fena olmadı
  • Yıkılan paket sahipleri; ilk önce bu paket mi düşüyor yoksa yıkılan paket mi düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: netses

adam bedava net veriyo gene yaranamıyor :)

Bedavayı buldular da artık kıllısını arıyorlar
  • teşekkürler katıldım. mesaj iletim raporu dönmeden 'pakete katılım hakkınız tanımlanmıştır' diye haber geldi aveadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

Yıkılan paket sahipleri; ilk önce bu paket mi düşüyor yoksa yıkılan paket mi düşüyor.

+
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.