Şimdi Ara

AVEA ' DAN TURKCELL ' E BÜYÜK DARBE BAS KONUŞ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tam 1 gün önce..
  • 1 gün yada bir hafta farketmez...
  • 1 gün yada bir hafta farketmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: clubcepmania

Evet tam 1 gün önce..

• farketmez diyorum ya... sizce gerçekten farkediyor mu bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shairim

farketmez diyorum ya... sizce gerçekten farkediyor mu bu?

Bence çok farkediyor hem de...
    Bence neden beklendi biliyor musunuz?
    V400P daha resmi olarak Türkiye piyasasında olmadığı için cihazın Türkiye'ye geliş tarihi olan Aralık ayı bekleniyordu..Ama Avea Turkcell'le dalga geçercesine böyle bir reklam çıkarınca onlarda mecburen bu servisi sunmaya başladı..
  • Evet bence AVEA'nın yaptığı terbiyeszilik. TURKCELL yaptığı hangi reklamda rakipleri ile dalga geçti?
  • o teknolojiyi getiren onuda getirir,hem de turkcell gibi çok büyük bi firma anında getirir...
  • EN BÜYÜK VATANDAŞ GSMCİLER SAHTEKAR
  • quote:

o teknolojiyi getiren onuda getirir,hem de turkcell gibi çok büyük bi firma anında getirir...

Turkcell niye getirsin?Telefon satmıyor ki Turkcell..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Evet bence AVEA'nın yaptığı terbiyeszilik. TURKCELL yaptığı hangi reklamda rakipleri ile dalga geçti?

+1
  • arkadaşlar forumda yazdıklarınızı teker teker itinayla okudum....
    benim de iki cümle lafım olucak....

turkcell şunu avea bunu destekliyo diye bir şey yok turkcell hem nokia 5140 ı hemde motorola v400 p yi destekliyo ...apn inin poc olarak tanımlayabileceği bu iki telefona da hizmet veriyor...
    yukarıdaki yazılarınızda symbian işletim sisteminin push to talk özelliğini henüz desteklemediğini belitrmişsiniz....symbian 7.0 sürümü psh to talk u destekliyor...telefonunuza bu yazılımı yüklettiğinizde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz...
    ve şu o erken çıkardı bu erken çıkardı konusuna gelince...yıllardır hep bazı şeyleri herkes turkcellden önce çıkarır över över över över....aradan bi kaç ay geçer yine turkcell gerek kapsama alanı gerek baz istasyonlarının sıklığı gerekse her ne kadar pahalı sunsa da sunduğu kaliteli hizmeti sayesinde yine zirve yapmıştır...şu anki durumda da voice over Ip üzerinden kullanılacak olan (P)ush (T)o (T)alk gprs veritabanlı bir sistem olmakla birlikte bu sistemi yine en verimli şekilde kullanacak olan gsm operatörü turkcell dir...
    reklamlardaki siz daha test edin konusu...bu hizmeti türkiyeye ilk getiren telsimdir bunu kimse inkar edemez chatin adlı programı sayesinde abonelerine push to talk hizmeti sunmuştur...turkcell ve avea test aşamasında değil ticari izinlerinin alınmasını beklemekteydiler...ikisi de izinlerini almış durumdaydı ve şubatın birini beklemekteydiler...çünki gerek 5140 gerekse motorola v400p nin türkiye piyasasına tam yayılış tarihleri stratejik olarak bu tarihi belirtiyordu...şu anda iki gsm operatörü de ptt yi aktif olarak piyasaya sundular..ve ikisi de öyle ya da böyle ücretsiz sunuyorlar...bunun başlıca sebebi iki öperatöründe ptt ağlarını tam kuramamış ve ücretlendirilmesi durumunda abonelerin mağdur olabilme durumlarında çekinmeleridir...şubat 2005 e kadar tüm altyapı çalışmaları bitirilip telefonlar piyasaya çıkacağından ptt özelliği tam olarak o zaman aktif hale gelicektir...
    avea özellikle ptt kullanımında büyük sorunlar yaşıyacaktır..bunun başlıca sebebi baz istasyonu eksikliğidir...turkcellin şöyle bir reklamı vardır ki bunu hemen hemen kimse bilmez....

dünyanın %35 i kara %65 su %70 i TURKCELL

anlıyacağınız budur ki ptt u avea bi gün önce çıkarmış ya da bir yıl sonra çıkarmış ne farkederki...gerek reklam politikalarındaki acemilikleri gerekse yine reklam politikalarındaki çocuk zekaları yine onlara çok şey kaybettirecek...

benden söylemesi.....

(V)alue (A)dded (S)ervices

• quote:

Orjinalden alıntı: MagicOfNight

quote:

Evet bence AVEA'nın yaptığı terbiyeszilik. TURKCELL yaptığı hangi reklamda rakipleri ile dalga geçti?

+1

pardon siz reklamdaki yaykonuş çular kimlerdi sanıyorsunuz ???

bu arada ben mi aptallıyorum yoksa bu aveanın anlattığı telsimin netbula sattığı sistemmi
    avea ile görüştüm herifler resmen hiç bir bilgi veremez durumdalar acınası bir hal
    hani atalımda gol olsun diye kasmışlar
    ama oh olsun turkcell e herifler hembir işe yaramıyor hemde pahalılar
    o olsun

• quote:

benden söylemesi.....

Ne söylüyorsun ki sen... alalal ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: patesi

arkadaşlar forumda yazdıklarınızı teker teker itinayla okudum....
    benim de iki cümle lafım olucak....

turkcell şunu avea bunu destekliyo diye bir şey yok turkcell hem nokia 5140 ı hemde motorola v400 p yi destekliyo ...apn inin poc olarak tanımlayabileceği bu iki telefona da hizmet veriyor...
    yukarıdaki yazılarınızda symbian işletim sisteminin push to talk özelliğini henüz desteklemediğini belitrmişsiniz....symbian 7.0 sürümü psh to talk u destekliyor...telefonunuza bu yazılımı yüklettiğinizde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz...
    ve şu o erken çıkardı bu erken çıkardı konusuna gelince...yıllardır hep bazı şeyleri herkes turkcellden önce çıkarır över över över över....aradan bi kaç ay geçer yine turkcell gerek kapsama alanı gerek baz istasyonlarının sıklığı gerekse her ne kadar pahalı sunsa da sunduğu kaliteli hizmeti sayesinde yine zirve yapmıştır...şu anki durumda da voice over Ip üzerinden kullanılacak olan (P)ush (T)o (T)alk gprs veritabanlı bir sistem olmakla birlikte bu sistemi yine en verimli şekilde kullanacak olan gsm operatörü turkcell dir...
    reklamlardaki siz daha test edin konusu...bu hizmeti türkiyeye ilk getiren telsimdir bunu kimse inkar edemez chatin adlı programı sayesinde abonelerine push to talk hizmeti sunmuştur...turkcell ve avea test aşamasında değil ticari izinlerinin alınmasını beklemekteydiler...ikisi de izinlerini almış durumdaydı ve şubatın birini beklemekteydiler...çünki gerek 5140 gerekse motorola v400p nin türkiye piyasasına tam yayılış tarihleri stratejik olarak bu tarihi belirtiyordu...şu anda iki gsm operatörü de ptt yi aktif olarak piyasaya sundular..ve ikisi de öyle ya da böyle ücretsiz sunuyorlar...bunun başlıca sebebi iki öperatöründe ptt ağlarını tam kuramamış ve ücretlendirilmesi durumunda abonelerin mağdur olabilme durumlarında çekinmeleridir...şubat 2005 e kadar tüm altyapı çalışmaları bitirilip telefonlar piyasaya çıkacağından ptt özelliği tam olarak o zaman aktif hale gelicektir...
    avea özellikle ptt kullanımında büyük sorunlar yaşıyacaktır..bunun başlıca sebebi baz istasyonu eksikliğidir...turkcellin şöyle bir reklamı vardır ki bunu hemen hemen kimse bilmez....

dünyanın %35 i kara %65 su %70 i TURKCELL

anlıyacağınız budur ki ptt u avea bi gün önce çıkarmış ya da bir yıl sonra çıkarmış ne farkederki...gerek reklam politikalarındaki acemilikleri gerekse yine reklam politikalarındaki çocuk zekaları yine onlara çok şey kaybettirecek...

benden söylemesi.....

(V)alue (A)dded (S)ervices

Ara bakalım Turkcell'i Nokia 5140'ı destekliyor mu desteklemiyor mu?
    Ya da aramana gerek yok..İnternetten de bakabilirsin..

• quote:

Bilmen lazım ki, Hemen hemen her reklamda, Reklamlarda olan o 3 adam, Telsim Aria ve Aycell oluyoru,
    söylediklerine biraz dikkat edersen anlıyacaksın...

AVEA 4 EVER!!!
  • zavallı turkcellllll
  • durum ortada turkcell karizmayı çizdi...
  • quote:

durum ortada turkcell karizmayı çizdi...

He he öyle öyle..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.