Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakdaşlar kampanyanın son tarihinin 30 Ekime çekildiğinden eminsiniz, değil mi? Sakata gelmeyelim sonra :) bir de değişen şartlardan bahsetmemişsiniz sanırım? Neler değişti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Arakdaşlar kampanyanın son tarihinin 30 Ekime çekildiğinden eminsiniz, değil mi? Sakata gelmeyelim sonra :) bir de değişen şartlardan bahsetmemişsiniz sanırım? Neler değişti?

Orijinalden alıntı: target4u

Flash haber an itibariyle 20 tl ye 500 dk + 5000 SMS + 1 gb eski şartlar 24 Eylül e kadar devam ediyor. Kampanya bitişi 30 Eylül den

- değişen şartlarda NT dahil olarak 30 tl olarak 30 Ekim'e uzatılmış.

Son 10 gün düşünen varsa kaçırmasın fırsatı arkadaslar ...

-----------------------------------------------------------------

Degisen sart= tarife taahutle ayni fiyata DK+SMS var ama NET yok

NET icin taahut le yada taahutsuz + 10 tl ekleyin

ozetle 24 Eylulden itibaren net paketini kullanmayacaklar icin bi sey degismeyecek.

fakat NET paketi istenirse mevcut ta olan sekli icin + 10 tl eklenecek.

ve Faturalı NT ile veya Mevcut ta oldugu gibi Avea Faturasız hatta min.30 gunu gecirmis Tum Faturasız hatlar gecilebilecek.

• https://www.avea.com.tr/nonesrch/kampanyalar/ozel-faturalisec.shtml

FATURA(SIZ)LARA OZEL FATURA(LI) S.E.C. KAMPANYA SI

24 Eylul e kadar (min 30 gunluk) Avea fatura(SIZ)dan fatura(LI) ya gecer iseniz.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

500 DK + 5000 SMS + 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net

Taahutsuz 25 tl
    Taahutlle 20 tl

1000 DK + 5000 SMS + 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net

Taahutsuz 35 tl
    Taahutlle 30 tl

1500 DK + 5000 SMS + 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net

Taahutsuz 45 tl
    Taahutlle 40 tl

3000 DK + 5000 SMS + 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net

Taahutsuz 75 tl
    Taahutlle 70 tl

----------------------------
    NT+FATURA(SIZ)LARA OZEL FATURA(LI) S.E.C. KAMPANYA SI

24 Eylul den - 30 Ekim e kadar (min 30 gunluk) Avea fatura(SIZ)dan gecislere

- NT da dahil olacak

ve 24 Eylulden sonra artık 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net (opsiyonel +10 tl) olacak.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

500 DK + 5000 SMS
    ------------------------------

+ opsiyonel 1 gb sonrası 128k Limitsiz-Net

- Taahutsuz 25 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 35 tl
    - Taahutlle 20 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 30 tl

1000 DK + 5000 SMS
    ---------------------------------

- Taahutsuz 35 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 45 tl
    - Taahutlle 30 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 40 tl

1500 DK + 5000 SMS
    --------------------------------

- Taahutsuz 45 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 55 tl
    - Taahutlle 40 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 50 tl

3000 DK + 5000 SMS
    ----------------------------------

- Taahutsuz 75 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 85 tl
    - Taahutlle 70 tl + (+10tl) 1gb-Limitsiz icin = 80 tl
    ----------------------------

• Şu surpriz fatutalar olmasa, sırf şu internet için alacağım ama yok arkadaş bir türlü gözüm kesmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Şu surpriz fatutalar olmasa, sırf şu internet için alacağım ama yok arkadaş bir türlü gözüm kesmiyor...

Dikkatli olunduğu sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çevremde kullananlar var bi sıkıntı yok.
  • Ben vodafoneluyum.Avea iletişim merkezine gitsem,20 liraya 500 dakika 5000 SMS sınırsız internet 20 lira olan tarife var,gecmek istiyorum desem..Yetiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Ben vodafoneluyum.Avea iletişim merkezine gitsem,20 liraya 500 dakika 5000 SMS sınırsız internet 20 lira olan tarife var,gecmek istiyorum desem..Yetiyor mu?

En az 1 ay avea veya avea altyapısı kullanan bir hatta kalmanız lazım. Ama yine de gidin şansınızı deneyin ısrarcı bir şekilde rica edin.
  • Müşteri hizmetlerini aradım, geçebileceğimi söylediler şartlar aynı, yanlız numara taşıdığım için 30gün dolmasına 8gün varmış, dolunca başvuru halinde 500dk+5000sms+1gb 20tl geçebileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makine433

quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Ben vodafoneluyum.Avea iletişim merkezine gitsem,20 liraya 500 dakika 5000 SMS sınırsız internet 20 lira olan tarife var,gecmek istiyorum desem..Yetiyor mu?

En az 1 ay avea veya avea altyapısı kullanan bir hatta kalmanız lazım. Ama yine de gidin şansınızı deneyin ısrarcı bir şekilde rica edin.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de bugün geçtim.Arayan adam taahhütlü 20tlye 5000 sms 500 dakika ve sınırsız internet dedi ancak Avea'dan faturalı hatta hoşgeldiniz tarifenizle ayda 25tlye her yöne 500 dakika konuşabilirsiniz diye bir mesaj geldi. Ayrıca 1415'ten de değerli müşterimiz sec mesajlaş paketiniz ayda 10 tlye hattınıza tanınmıştır ve seç bağlan baketiniz 10 tlye hattınıza tanımlanmıştır diye 2 mesaj geldi. Normal midir bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Beyler ben de bugün geçtim.Arayan adam taahhütlü 20tlye 5000 sms 500 dakika ve sınırsız internet dedi ancak Avea'dan faturalı hatta hoşgeldiniz tarifenizle ayda 25tlye her yöne 500 dakika konuşabilirsiniz diye bir mesaj geldi. Ayrıca 1415'ten de değerli müşterimiz sec mesajlaş paketiniz ayda 10 tlye hattınıza tanınmıştır ve seç bağlan baketiniz 10 tlye hattınıza tanımlanmıştır diye 2 mesaj geldi. Normal midir bu durum?

herkese geliyor o mesajlar
    musteri hizmetleri, o mesajları ciddiye almayın diyerek uyarması lazımdı.
    siz normal olarak hepsini satın alıyorsunuz sonuctai sonrasında kampanya özelliği ile sms ve data paketlerine ücret yansımıyor

Normalde bu kampanya 45 tl tutuyor. 1 yıl taahutlu 20 tlye sadece 500dk veriyorlardı ama yanına sms ve data eklemeleri çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Beyler ben de bugün geçtim.Arayan adam taahhütlü 20tlye 5000 sms 500 dakika ve sınırsız internet dedi ancak Avea'dan faturalı hatta hoşgeldiniz tarifenizle ayda 25tlye her yöne 500 dakika konuşabilirsiniz diye bir mesaj geldi. Ayrıca 1415'ten de değerli müşterimiz sec mesajlaş paketiniz ayda 10 tlye hattınıza tanınmıştır ve seç bağlan baketiniz 10 tlye hattınıza tanımlanmıştır diye 2 mesaj geldi. Normal midir bu durum?

herkese geliyor o mesajlar
    musteri hizmetleri, o mesajları ciddiye almayın diyerek uyarması lazımdı.
    siz normal olarak hepsini satın alıyorsunuz sonuctai sonrasında kampanya özelliği ile sms ve data paketlerine ücret yansımıyor

Normalde bu kampanya 45 tl tutuyor. 1 yıl taahutlu 20 tlye sadece 500dk veriyorlardı ama yanına sms ve data eklemeleri çok iyi oldu.

Teşekkürler.

• Turkcell faturalı genç tarifenin 9,90 olacağını duyunca artık yeter dedim...Az önce bende seç 500 e geçiş için başvurdum...Bakalım hayırlısı...Turkcell taahütüm 20 ekimde bitiyor...10 kasımdaki fatura kesilmeden geçiririm faturasıza kurtulurum ondanda...
  • sonunda bende geçtim inş pişman olmam...yıkılan paketten bu kampanyaya geçtim..
  • en iyi kombine bu
  • fatura hangi gün kesiliyor? 26 si gecesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrik1500

sonunda bende geçtim inş pişman olmam...yıkılan paketten bu kampanyaya geçtim..

pişman olmam dedim ama ilk günden pişman oldum. kampanya değişmiş 500 dk + 5000 sms heryöne 20 tl olmuş.internet te 10 tl olmuş.yani 30 tl olmuş bugünden itibaren ilgililere duyurulur.
  • quote:

quote:

pişman olmam dedim ama ilk günden pişman oldum. kampanya değişmiş 500 dk + 5000 sms heryöne 20 tl olmuş.internet te 10 tl olmuş.yani 30 tl olmuş bugünden itibaren ilgililere duyurulur.

Bir önceki sayfada bir arkadaş bunun olcağını paylaşmıştı...24 eylül son gündü...Bundan sonra dediğiniz gibi devam edecekmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

Bir önceki sayfada bir arkadaş bunun olcağını paylaşmıştı...24 eylül son gündü...Bundan sonra dediğiniz gibi devam edecekmiş...

bende dün başvurdum. bayan sizi arayacam dedi fakat aramadı.bugün aradı internet paralı deyince bende sinirlendim .iptal etmek istiyorum dedim.faturasıza geçtim tekrardan form falan doldurdu dönecekler size dedi bakalım ne olcak bekliyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

quote:

bende dün başvurdum. bayan sizi arayacam dedi fakat aramadı.bugün aradı internet paralı deyince bende sinirlendim .iptal etmek istiyorum dedim.faturasıza geçtim tekrardan form falan doldurdu dönecekler size dedi bakalım ne olcak bekliyorum..

Aslında aynı anda işlemi yapabiliyorlar...Yani onların aramasını beklemenize gerek yoktu...Konuştuğunuz yetkili 5 dakika içinde işlemi yapabilir ve 30 dakika sonrada bütün paketleriniz aktif olabilirdi...En azından benim öyle oldu...Toplam 35 dakikada herşey tamamdı...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.