Şimdi Ara

AVEA GEÇ KAZAN (faturasızdan faturalıya) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
34.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba geçsem mi geçmesem mi arkadaşlar. Tahüt vermek biraz düşündürüyor beni çünkü nolur nolmaz ya fatura kabarık gelirse ya da daha farklı bişeyler çıkarsa. Ayrıca avea kullanan bazı arkadaşlar avea'nın faturalarının kabarık geldiğini söylüyorlar. Ayrıca bu pakete geçersem geçiş ücreti veya 20 TL'den fazla bi para öder miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Acaba geçsem mi geçmesem mi arkadaşlar. Tahüt vermek biraz düşündürüyor beni çünkü nolur nolmaz ya fatura kabarık gelirse ya da daha farklı bişeyler çıkarsa. Ayrıca avea kullanan bazı arkadaşlar avea'nın faturalarının kabarık geldiğini söylüyorlar. Ayrıca bu pakete geçersem geçiş ücreti veya 20 TL'den fazla bi para öder miyim?

geçiş ücreti oldugunu sanmıyorum. dikkatli olursan da kabarık falan gelmez fatura beklediğim kampanya buydu daha iyisi yok. smsimin bitmesini bekliyorum 01.09.2012 de aveadayım

• bu 20-25 ten daha iyi kampanya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

bu 20-25 ten daha iyi kampanya:)

hocam sen bu isi iyi bilirsin, nasil geceyim mi sence :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

bu 20-25 ten daha iyi kampanya:)

hocam sen bu isi iyi bilirsin, nasil geceyim mi sence :D

ben geçeceğim bu sefer dostum benim vodafone faturalı var ama avea 6 yıldır faturasız bence bomba tarife. 1 yıl keyif süreriz 20 tl ye. Avea desteğe yazdım dh de bakalım ne olacak.
  • ne yapsak arkadaslar gecsekmı ne dersınız ? Internet sınırsız olayı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekara7Tepe

ne yapsak arkadaslar gecsekmı ne dersınız ? Internet sınırsız olayı nasıl ?

avea sinirsiz olayi guzel.

5gb jet mobilin de suresi dolacak iyi olur. :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değişiklik yapar mı ki avea ? örn; sınırsız interneti sınırlı falan yapar mı ki 01.09.2012 ye kadar. smsimin bitmesini beklemelimiyim sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

faturasızdan faturalıya geçenlere ayda 20 tl ye her yöne 500 dk, her yöne 5000 sms, ve SINIRSIZ internet! EVET yazıp 6161e SMS atın sizi arayalım yararlanmaya başlayın.

şeklinde aveadan mesaj geldi ama sitesine girip baktığımdahttp://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/faturaliyagec-kazan.shtml?pagemenu=kampanyalar.diger.faturalikazan 17.07.2012 itibariyle bitmiştir yazıyor yazıp yolladım bakalım, şu an yıkılan paketteyim

edit:baktım da önceki kampanyada EVET yazıp 2015e gönderin yazıyormuş yeni bir kamanya olabilir

Aynı mesaj bugün 2 saat önce bana da geldi , fakat faturalı tarifelerde her zaman şüphe duymuşumdur. Çünkü hiçbir zaman denilen tarife ücreti olarak fatura gelmiyor maalesef. kalıtım, telsiz, ruhsat, ötv vs. adı altında ilavelerle 30- 40 tl yi bulabilir diye korkuyorum, şu an beklemedeyim.

• bu fiyata bundan daha iyi bir tarife olacağını pek sanmıyorum. az önce mh'yi aradım size dönerler dedi. bekliyorum. 500 dk 5000 sms 1 gb internet sonra düşük hızla devam bu özellikleri türkcell 50'den aşağı vodafone'da 40'tan aşağı vermez. mesaj gelen arkadaşlar varsa bence düşünmeden kabul etsin. taahhüt var ama sana 40 lira gibi bir fiyat söylemiyor adamlar. 20*12=240 bence değer

edit: az önce de 1gb internet ayda 14,50 diye mesaj geldi. varın artık yukarıda ki kampanyanın avantajını siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_beyazit -- 9 Ağustos 2012; 12:44:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y_beyazit

bu fiyata bundan daha iyi bir tarife olacağını pek sanmıyorum. az önce mh'yi aradım size dönerler dedi. bekliyorum. 500 dk 5000 sms 2 gb internet bu özellikleri türkcel 50'den aşağı vodafone'da 40'tan aşağı vermez. mesaj gelen arkadaşlar varsa bence düşünmeden kabul etsin. taahhüt var ama sana 40 lira gibi bir fiyat söylemiyor adamlar. 20*12=240 bence değer

edit: az önce de 1gb internet ayda 14,50 diye mesaj geldi. varın artık yukarıda ki kampanyanın avantajını siz düşünün.

editliyim mesajını 1 gb a kadar sınırsız bu tarafide:) 1gb sonrası 128

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 8 Ağustos 2012; 16:38:05 >
  • sadece mesaj gelenler için mi geçerli bu kampanya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Geldi mesaj, faturalı Turkcell hattını numara taşımayla Avea'ya geçiren 19'luk heryöne tarife kullanan birisiyim. 1 TL fazlasına 2GB internet (hız düşüyordur herhalde 2GB sonrası) almış oluyoruz sanırım ki, iyi. (SMS kullanmıyorum; internet varken..)

Buradaki sıkıntı şu an kullandığımız paket 12 ay sonunda aynı şartlarla devam edecek diye biliyorum. Buna geçersek 12 ay sonrası belli değil. Evet yazmadım.

aynen dediklerine katılıyorum hocam bu kampanya 12 ay sürecek sonra da aynı ücretlerle devam edecek. Ayrıca faturada çıkan bazı vergilerle kesin 20 tl geleceğini düşünmüyorum. Şu anda faturasız yıkılan paket daha iyi 12 aydan sonra da devam etmesi bakımından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

İletişim bilgilerinizi mesaj olarak iletmeniz durumunda, konu hakkında inceleme yaparak size geri dönüş yapmak isteriz.

Teşekkürler.
  • ben hiçbirşey anlamadım ne sitede ne burda düzgün bir açıklama yok
  • 12 Ay sonra bu paketten tekrardan faturasız hatta geçiş yapabiliyormuyum yada faturalıda farklı bir pakete geçsem geçiş için ne kadar öderim(20 TL ödeniyor sanırım birkaç yerde okumuştum)
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Bana da geldi aynı mesajdan fakat bir şey aklıma takıldı bende yıkılan paketteyim. Bu pakette internetin belli bir mb ını kullanınca hız düşmesi felan olmuyor fakat bir yakınım avea nın faturalı 30 liralık sınırsız internetli kampanyasını kullanıyor, onda belli bir mb kullanınca hız düşürülecek gibisinden bir mesaj geldi. Acaba bu bize gelen mesajdaki 20 liralık kampanya içinde geçerli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoSoVaLi41

İyi akşamlar arkadaşlar. Bana da geldi aynı mesajdan fakat bir şey aklıma takıldı bende yıkılan paketteyim. Bu pakette internetin belli bir mb ını kullanınca hız düşmesi felan olmuyor fakat bir yakınım avea nın faturalı 30 liralık sınırsız internetli kampanyasını kullanıyor, onda belli bir mb kullanınca hız düşürülecek gibisinden bir mesaj geldi. Acaba bu bize gelen mesajdaki 20 liralık kampanya içinde geçerli midir?

yıkılan pakette 1gb dolunca internetin bitmiş olur bu yeni pakette 1gb sonrasın hızın duşer ama internetin devam eder, SINIRSIZ yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9303

quote:

Orijinalden alıntı: KoSoVaLi41

İyi akşamlar arkadaşlar. Bana da geldi aynı mesajdan fakat bir şey aklıma takıldı bende yıkılan paketteyim. Bu pakette internetin belli bir mb ını kullanınca hız düşmesi felan olmuyor fakat bir yakınım avea nın faturalı 30 liralık sınırsız internetli kampanyasını kullanıyor, onda belli bir mb kullanınca hız düşürülecek gibisinden bir mesaj geldi. Acaba bu bize gelen mesajdaki 20 liralık kampanya içinde geçerli midir?

yıkılan pakette 1gb dolunca internetin bitmiş olur bu yeni pakette 1gb sonrasın hızın duşer ama internetin devam eder, SINIRSIZ yani :)

Cevap için sağol kardeş de benim kullandıgım kampanyadaki internetin 1 gb oldugundan ve bitirince bitmiş olacağından haberim var :)

Ayrıca araştırdım ve müşteri hizmetlerini arayıp soranlar olmuş 2 gb ı geçince 128 kbps ye düşürüyorlarmış. Peki sizce telefon için bu yeterli olacakmıdır yada biraz daha daraltayım soruyu bu 128 kbps ile Whatsapla her türlü yazışma olabilir fakat Viber veya skype tarzı bir programla görüşme insanın canını sıkmayacak, idare edebilecek bir seviyede olur mu ? (Aslına bakarsanız 1 ayda 2 gb ı aşacağımı bile düşünmüyorum ama bilmek istedim sadece)

• 96 kpbs ile pc de bile her işimi görüyorum ben ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.