Bildirim
Avea Hediye Kontor Kullanimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: last polat
Meraba Arkadaslar
Benim hattimda 36 kontor ve hediye kontorle birlikte 42 kontor vardi.daha sonra babamdan falan kontor attim 5bin sms yapabilmek icin.ama bi baktimki hala 36 kontor var ve hediye kontorle birlikte 52 kontor olmus.simdi ben bu heidye kontorleri nasil kullanibilirim.
normal arama yaptığın zamn hediyeden düşecek zaten ve 5000sms almışsın
türkcell vodafone ve t.telekoma kısa msj yollarsan hediyelerden düşecek -
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
quote:
Meraba Arkadaslar
Benim hattimda 36 kontor ve hediye kontorle birlikte 42 kontor vardi.daha sonra babamdan falan kontor attim 5bin sms yapabilmek icin.ama bi baktimki hala 36 kontor var ve hediye kontorle birlikte 52 kontor olmus.simdi ben bu heidye kontorleri nasil kullanibilirim.
normal arama yaptığın zamn hediyeden düşecek zaten ve 5000sms almışsın
türkcell vodafone ve t.telekoma kısa msj yollarsan hediyelerden düşecek
+1903 -
ben 5 bin yapamadimki :) 5 bin yapmak istyiorum ama olmuyor .neyse artik 20 parca kontor yüklicem öyle 5 bin yapcam :) -
quote:
ben 5 bin yapamadimki :) 5 bin yapmak istyiorum ama olmuyor .neyse artik 20 parca kontor yüklicem öyle 5 bin yapcam :)
5bin yazıp 3900 yollayınca ne msjı alıyorsun peki?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
- paketmatik aylık 30 gb iptal
- ipsos dolandırıcılığı
- taahhüt bitimine kaç gün kala numara taşınır
- bimcell numara taşıma
- vowifi nedir
- türk telekom internet çekmiyor
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell abone sayısı
- mobil imza nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X