HerYöne Tüm Kamu Extra tarifesinin referansı geçerli ise size referans olabilirim ;)
Çok teşekkürler :) pm attım.
cevapladım ;)
sizin tarife için bugun beni arayıp onay istediler..onayladım..sonucu bana bildirirseniz sevinirim.. ;)
Merhaba, Onay vermişsiniz çok teşekkür ederim. Avea'dan bana da onay mesajı geldi. Bugün faturam kesiliyor her yöne kamu tarifesine geçiş için mesaj atacağım. Şu an attığımda aynı fatura döneminde geçiş yapılmaz deniyor. Yarın deneyeceğim bakalım. Bilgi veririm yine.
Bu arada işleyiş şu şekilde oluyormuş; Referans olan abonenin kullandığı kamu tarifesi ne ise referans olduğu abone o tarifeye geçiyor. Bir fatura dönemi sonrasında diğer kamu tarifelerine geçiş yapabiliyor. Yarın deneyip göreceğiz bakalım :)
tekrar teşekkürler..
Faturam kesilmesine rağmen tarife degisikligi için mesaj attığımda hata veriyordu. Müşteri hizmetlerini aradım ve heryone kamu tarifesine geçtim. Sonunda yardiminizla mutlu son. Teşekkürler.
Güle güle kullanın :)
şu referans işlemini anlamadım açıkcası =)
şimdi ben kamu 657 ye geçmek istiyorum. Hattım vodafone... Eşim öğretmen... ondada Vodafone var...
her iki hattımı nasıl bu tarifeye geçirebilirim ?
Merhaba, Geçiş durumunda nasıl oluyor bilmiyorum ama tahminen önce eşiniz kimliği ile avea 657ye geçiş yapmalı ardından sizi referans göstererek geçiş yapmanızı sağlamalı.
iki hatta benim üstüme ama
Ne yaptın var mı bı gelişme. Tahminim hatlardan birinin eşinizin üstüne olması gereklidir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme