Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx1018

bencede şimdilik en iyisi bu. Avantajixten üyeliği açtırdım ve 8ay hiç kullanmadım sonra 40TL civarında iadeli alışveriş yaptım 4ay içerisinde 20TL aidat kesintisi yaptılar ben 1TL bile para almazken nerdeyse bakiyemdeki bütün parayı aidat diye çektiler. Üstelik birkaç alışverişimde işleme konmamış defalarca mail atmama rağmende düzetmediler o gün bugündür kullanmıyorum.

senelik avantajix aidati 10 tl değil mi nereye para kesilmiş bunun dışında.. aldıgınız ürünler iade mi edildi? o zaman geçerli olmuyor.
  • ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    İadeden değil hocam sistemlerinin saçmalığı.

Eskiden üye olmuştum ancak 1kere bile kullanmadım 8ay sonra ilk işlemlerimi yapmaya başlayınca direk aidat kesildi 4ay sonra bidaha yani hiç kullanılmamış hesap kullanılmış gibi aidat kesildi. 4ayda 20TL temiz para
  • Daha bikaç gün öncesine kadar her üye olana veriyordu şimdi kıymetli oldu 25'lik hesaplar, 33 kuruş vererek sms atıyorlar, 8-9 lira istiyorlar bu kadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Daha bikaç gün öncesine kadar her üye olana veriyordu şimdi kıymetli oldu 25'lik hesaplar, 33 kuruş vererek sms atıyorlar, 8-9 lira istiyorlar bu kadar olur

Bedava verenlerden alin o zmn satanlardan almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hattan birden fazla alınabiliyor. Şu durumda kısa mesaj ücretini de katınca 1-1.5 TL ye satanlara bir şey demiyorum ama 5-10 TL ye satmaya çalışanlar var ki onlar çok küfür yiyordur bence...Fırsatçılığı da dozunda tutmak gerek.
  • quote:

bencede şimdilik en iyisi bu. Avantajixten üyeliği açtırdım ve 8ay hiç kullanmadım sonra 40TL civarında iadeli alışveriş yaptım 4ay içerisinde 20TL aidat kesintisi yaptılar ben 1TL bile para almazken nerdeyse bakiyemdeki bütün parayı aidat diye çektiler. Üstelik birkaç alışverişimde işleme konmamış defalarca mail atmama rağmende düzetmediler o gün bugündür kullanmıyorum.

valla paracebe.com'a yaklaşık 1 ay önce üye oldum alışverişlerim sonucu

• hayrına pm den kod atana duacı olunur
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    üstelik kesintisiz-aidatsız daha ne olsun
  • quote:

üstelik kesintisiz-aidatsız daha ne olsun

KESİNLİKLE!
  • Ben hiç bişeyliyim yaşım 28 bana da geldi şifre, hadi yine iyisin falan gibi lakayt mesaj sonuna da gülücük falan koymuş avea geri mesaj attım adam gibi konuşun lan diye.
  • aldık bakalım eyw
  • quote:

İadeden değil hocam sistemlerinin saçmalığı.

Eskiden üye olmuştum ancak 1kere bile kullanmadım 8ay sonra ilk işlemlerimi yapmaya başlayınca direk aidat kesildi 4ay sonra bidaha yani hiç kullanılmamış hesap kullanılmış gibi aidat kesildi. 4ayda 20TL temiz para

hocam hesap açılış tarihinden itibaren ücretiniz 10 tl dir..

örnegin: 9 mayıs 2014 te açıldı..

9 mayıs 2015 e kadar sizin ücretiniz.. 10 tl dir.

8 ay kullanmayıp... sonra kullandıgınızda 10 tl niz kesilmiş.. ilk ücret..

4 ay sonrada 2. yıla girdiginiz icin.. yeni 1 yılın ücreti alınmış. Anladıgım kadarı ile.. daha detaylı profilden görünmekte.
  • FaTaL_ErroR_44 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • arkadaşlar aynı numaradan beş kere gönderdim beşinede farklı kod geldi aldıklarım işe yarayacakmı acaba bunun bir sınırı yokmu?
  • 101 TL lik sepet yaptım, 25 TL indirim Avea'dan, bedava kargo da Visa'dan, 75 TL ye gelir diyordum ama olmuyormuş öyle. Sepet en az 125 TL olacak ki ödeme sayfasında 25 TL indirim düşünce toplam 100 TL olsun ve kargo bedavaya gelsin. Yoksa bedava kargo yemiyor. HB nin en ucuz kargosu da 5 TL. Hiç yoktan iyidir tabi, ama 8 TL kargo için fazladan 25 TL harcama yaptırması kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: croweN

İhtiyacı olana kod verebilirim.

Fazla varsa ben alabilirim

• quote:

ben de alabilirim dostum. hattım avea ama yaş kurtarmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedikedikedi

quote:

Fazla varsa ben alabilirim

alabilirim dostum
  • Birde BKM EXPRESS olsa tadından yenmezdi
  • Woopslu olmayipta aveali olup kod isteyen varsa hattima tl atarsa kodu veririm bakiyem yok yanlis anlasilmasin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.